2777
2789
عنوان

خیانت دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست
من دوتا بچه دارم نمیتونم کاری بکنم خانوادمم پشتم نیستند 

خیلی سخته،پس شما چکار میکنید؟مثل منین؟یا فراموش کردین و تا خدودی عادی شده زندگیتون؟

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
فدات شم،ببین عزیزم گاهی گریه میکنم گاهی میخندم گاهی میرقصم گاهی مسافرت میرم گاهی خرید میکنم و ورزش م ...

بله دقیقا منم بابچه ها بیرون میرم غذای دلخواهشونو میپزم پا میشم آرایش میکنم بعد یه دفعه یاد اون تایمی که چت کردن میوفتم سگ میشم پاچه بچه هامو میگیرم خدا ازشون نگذره که باعثش شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خیانتش در چه حد بود؟تلفنی یا رابطه جنسی؟

همکار بودن هرروز همو میدیدن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بله دقیقا منم بابچه ها بیرون میرم غذای دلخواهشونو میپزم پا میشم آرایش میکنم بعد یه دفعه یاد اون تایم ...

منم دقیقا،با خودم میگم هدایا من چه گناهی کرده بودم این آتیشو انداختی تو زندگیم و زخمی برداشتم که تا پایان عمرم تازه هست و خون میاد ازش

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
خیلی سخته،پس شما چکار میکنید؟مثل منین؟یا فراموش کردین و تا خدودی عادی شده زندگیتون؟

عادی چیه 😔۲۰ روزه مریضم هرچی آزمایش دادم آخرم هفته قبل دکتر بهم گفت تو سالمی از نطر جسمی واین از اضطراب واسترسته موندن بین زمین وهوا درد بدیه 

عادی چیه 😔۲۰ روزه مریضم هرچی آزمایش دادم آخرم هفته قبل دکتر بهم گفت تو سالمی از نطر جسمی واین از اضطراب واسترسته تکرر ادرار وسوزش وخون در ادرار دارم دکتر میگه از اضطرابه نمیدونم والا

عادی چیه 😔۲۰ روزه مریضم هرچی آزمایش دادم آخرم هفته قبل دکتر بهم گفت تو سالمی از نطر جسمی واین از اض ...

پس برای شما تازه هست،برای من چندین ماهه اما ذقیقا حالم نثل الان شماست