2777
2789
سلام من حلقه ازدواجم رو گم کردم زیر شیشه میز آرایشم گذاشته بودم نمیدونم پسرم جایی انداخته یا اینکه مهمون میومد خونمون بچه هاشون گرفتن یا جایی انداختن چیکار کنم پیداش کنم؟؟؟
یه دعایی هست تو مفاتیح مامانم بهش دزدی زده بود که خیلی حرفه ای بود پلیسا با این که جند مورد شکایت داشته بوده نمی تونستن دستگیرش کنن. مامانم این دعارو خوند دزده رو دستگیر کردن و پولشو پس گرفت تو مفاتیح بگرد پیدا کن من اسمشو یادم نیس یا اگه نتونستی ام تاپیکو نگه دار شب از مامانم می پرسم میام می نویسم برات البته اخر شب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرسیدم
مامانم گفت حتما حتما باید با اخلاص کاملو حالت تضرع فراوان و گریه بخونی و گرنه نتیجه نمی گیری اصلا.
مامانم گفت ازمن گفتن.
این بود اشتباه گفتم مفاتیح ببخشید.
۷۰ بار ایه ۷۰ تا ۷۳ سوره بقره.
امیدوارم نتیجه بگیری وموفق باشی.
بالاخره پیداش کردم کلی گشتم همه خونه رو زیرورو کردم انگار آب شده بود رفته بود زیر زمین بالاخره با خوندن این ذکرها پیداش کردم اول یه سوره قل هو الله احد بخون و بعد ذکر اللهم یا هادی (راد) الضاله رد علی ضالتی هرچند بار که میتونی بخون و همونجور که دنبالش میگردی سوره نصر رو بخون
بالاخره پیداش کردم کلی گشتم همه خونه رو زیرورو کردم انگار آب شده بود رفته بود زیر زمین بالاخره با خو ...

گم بود یا زدیده؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
گم شده بود

مال من دزدیده😞

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون