2777
2789

سلام مهربونا ...

اول از همه بگم حاملم و خیلی جدیدا دلم میگیره مخصوصا ک با پدرشوهر و مادرشوهر زندگی میکنم از صبح تا شب اه و ناله مادرشوهر و تحمل میکنم اونقدر ناله میکنه اونقدر عادتای عجیب داره از صبح تا سب حرص میخورم و منم همه بدنم درد میگیره ،خونواده خودمم پرجمعیتیم و عادت ندارم همش خونه کنار اینا سختمه ،خودم خواهر س تا دارم برادر دارم بیرون میرن شبا برا شام اخر هفته ها میرن بیرون ،،،این پدرشوهر مادرشوهر منم باغ دارن هرهفته میرن خوشگذرونی برمیگردن اه و نالشون واس منه بدبخته ...من چون حاملم باغشون جادش خرابه نمیرم.....حالا امشب خواهرام مادر پدرم گفتن میریم بیرون شام شماهم بیایید شوهرم گفت نه نمیریم خیلی اعصابم خورده اومدم تو اتاق گرفتم خوابیدم گریه میکنم ......

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم شوهرم و خونوادم مشکلی باهم ندارن ک بگم مشکل دارن غرورم له شد 😭😭دلتنگ بودم خب شما باشید خسته نمیشید ...از صبح تا شب مادرش هی اخ سرم اخ پام اخ دستم هیچیشم نیست میرن باغ خونه کثبفو جا میزاره من تمییز میکنم پامیشم میرم خونه پدرم تا بیان میانم هرکدوم یطرف اه و ناله 

خیلی بد میشه  هم همسرت نذاشته هم چون حامله ای حساس تری  فقط بیین اصلااا گریه نکن یه جور ...

اخه چجوری عزیزم ...برم کنار مادرشوهر بشینم اهو ناله کنه یا چی باچی سرگرم شم اخه چقدر گوشی کور شدم اخه چقدر 

مثل مادرشوهر من، هر وقت میگم  چه خبر، میگه هیچی کل بدنم درد میکنه، دستم پام، کمرم....... انقد ب ...

بخدا هیش نیست هرروز بیرون میره برا خودش هر هفتم میرن باغ میرسه خونه درداش یادش میاد ...منه بدبختم کلی درد دارم حاملم جیکم درنمیاد 

اخه چجوری عزیزم ...برم کنار مادرشوهر بشینم اهو ناله کنه یا چی باچی سرگرم شم اخه چقدر گوشی کور شدم اخ ...

فیلم طنز ببین پیش مادر شوهرتم خیلی کم برو 

گاهی نیم ساعت برو پارک پیاده روی هم حال و هوات عوض میشه هم برا بچه خوبه 

ای بابا چی‌بگم عزیزم ان‌شاءالله ی روزی مستقل بشی منم مثل تو طبقه پایین مادرشوهرش اینام هر روز حرص و جوش حتی آک با من کاری نداشته باشن از سروصداشون هم اعصابم خورد میشه برای خودم میشینم حرص میخورم. هر روز دختراش میان بالا انکار خودشون بی‌خانمانن  شاید من ی روز دلم نخواد صداشون بشنوم یا قیافه نحضشونو ببینم  نحض درست نوشتم خخخ. 

خودشون میان خونه ما میرن ولی خانواده من اومدنی میگن داداشم تو خرج افتاد اینقدر درگیریا دارم ک بخوام بگم ی کتاب میشه تازه هم پسرم دنیا اومده دهنم سرویس شده از بس میان بهش سر بزنن  شوهرم تک‌پسره فکر‌کنم فقط با مرگم از زندگی خلاص شم مستقل شم😂😂😂هر‌جا برم هرکی‌بیاد هر چی بخرم میبینن آمار دارن درکل هیجانیه

تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد
فیلم طنز ببین پیش مادر شوهرتم خیلی کم برو  گاهی نیم ساعت برو پارک پیاده روی هم حال و هوات عوض ...

بدبختی اینه باهم تو یه خونه ایم ...دوماه دیگه جدا میشم خونمو جدا میکنم

ای بابا چی‌بگم عزیزم ان‌شاءالله ی روزی مستقل بشی منم مثل تو طبقه پایین مادرشوهرش اینام هر روز حرص و ...

منم خیلی حرص میخورم خیلی ،،،شوهر من ن خواهر داره نه برادر ثب تا شب کنار این اهوناله کن مادرش روانی شدم