2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙

سرنوشت ساز هست برام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

[QUOTE=297414107]ممنون میشم برام دعا کنید مشکل روحیم حل بشه و شاغل بشم منم برای شما ایه من ناقابل  به نوبه ی خودم دعا می کنم الهی که خدا بهت سلامتی روح و جسم و ذهن عطا کند به زودی زود خودت هم به ذهنت کمک کن

میشه لطفا برای اینکه کنکور امسال قبول بشم شرمنده پدر و مادرم نشم دعا کنید 🥲

پشت کنکوریم سال پیش خیلی شرمندشون شدم ترو خدا با دل شکسته و از ته قلبتون برام دعا کنید 

اگر رشته خوبی قبول نشم تا آخر عمر باید با بدبختی سرکنم.

خواهش میکنم 

انشالله بهترین اتفاقات براتون بیافته 

ممنون میشم برام دعا کنید مشکل روحیم حل بشه و شاغل بشم منم برای شما ایه الکرسی میخونم

من ناقابل  به نوبه ی خودم دعا می کنم الهی که خدا بهت سلامتی روح و جسم و ذهن عطا کند به زودی زود خودت هم به ذهنت کمک کن