2777
2789

حالم بهم میخوره 

دلم میخواد مشهور و موفق بشم اما توی یه خانواده و طایفه مزخرف زندگی میکنم 

نه به ارزو هام اهمیت میدن نه به علایقم 

خیلی هم وضعمون خوب نیست:/ دغدغه شون اینه فلانی چی گفت چیکار کرد چی نگفت چجوری روی فلانیو کم کنن در صورتی که من اینجوری نیستم:)

هییییی

خدا بهت صبر بده/:

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸

دیره واسه آیدل شدن دیگه چون اول باید اودیشن بدی بعد کارآموز بشی و ... خب با این سن دیکه نمیشه ولی میتونی درس بخونی به جاش بورسیه بگیری یری الان هز سال شهریور ماه گایدلاین بورسیه واسه کارشناسی میاد رشته های پزشکیم اضافه شده 

منم عاشق کره ام

دیره واسه آیدل شدن دیگه چون اول باید اودیشن بدی بعد کارآموز بشی و ... خب با این سن دیکه نمیشه ولی می ...

اصلا اینارو ول کن من رنگ کره رو هم به خودم نخواهم دید😂🤦🏻‍♀️ 

هیعع خیلی سخته طرف تو کره زندگی میکنه کلی امکانات پیشرفت چقدر از سبک زندگی و استایلاشون خوشم میاد 

چقدر افتخار میکنن به کشور شون طرف یه صدم مشکلات منم نداره به هر جای دنیا میتونه بره کلی امکانات داره کنسرت میتونه بره از مرچ گروهی که دوست داره خرید کنه آیدل بشه واقعا حسودیم میشه بهشون:/

دیره واسه آیدل شدن دیگه چون اول باید اودیشن بدی بعد کارآموز بشی و ... خب با این سن دیکه نمیشه ولی می ...

چقدر خیابونا و مغازه ها قشنگه 

ارایش همه چقدر زیباست 

همه پوست خوب دارن 

چقدر غذای خوشمزه دارن به به نودلاشون عالیه بینظیره:>

اصلا اینارو ول کن من رنگ کره رو هم به خودم نخواهم دید😂🤦🏻‍♀️  هیعع خیلی سخته طرف تو کره زندگ ...

چرا نمیتونی بری رنگش و نخواهی دید؟

خب تو هم برو و همه ی اینارو داشته باش

آیدل دوست ندارم بشم به خاطر همینم زیاد تو این مورد نمیتونم درکت کنم ولی به جز این مورد همرو میتونی با مهاجرت به اونجا داشته باشی و پاسپورت اونجارو بعد از چند سال زندگی و کار بگیری و توهم هر جا میخوای بری

چرا نمیتونی بری رنگش و نخواهی دید؟ خب تو هم برو و همه ی اینارو داشته باش آیدل دوست ندارم بشم به خا ...

چون پول ندارم:/  و خانواده مخالفه:/

کاش بمیرم و دوباره در کره متولد بشم

چقدر خیابونا و مغازه ها قشنگه  ارایش همه چقدر زیباست  همه پوست خوب دارن  چقدر غذای ...

اره خیلی قشنگه منم وقتی میبینم ذوق میکنم الانم رودخانه هان تصویر زمینه ی موبایلمه  

آرایششون و من دوست ندارم راستش من عاشق میکاپ لایتم

پوستت و عزیزم باید ورزش کنی و غذاهایی که بهت میسازن و بخوری استرست و مدیریت کنی خواب با کیفیت داشته باشی و ازش مراقبت کنی 

نوع پوستت و تشخیص بده و محصولات مناسبش و بخر شروع کن روتین و 

غذاهاشونم بله از دور قشنگ و خوشمزست ولی با طبع ما فرق داره مطمئنا بخوری خوشت نمیاد ولی اونجا رفتی باید بخوری تا عادت کنی 

چون پول ندارم:/  و خانواده مخالفه:/ کاش بمیرم و دوباره در کره متولد بشم

ببین ربط به پول نداره تو درس بخونی بورسیه بگیری دانشگاه خرجت و میده و این منفی بافیارو بذاری کنار بهتره

دانشگاه برو یه شهر دیگه و دور از چشم خانوادت کارای مهاجرت و بورسیت و بکن هروقت جور شد بهشون بگو دارم میرم مری که یه دختر ایرانی توی کره هست همین کارو کرده بود 

اره خیلی قشنگه منم وقتی میبینم ذوق میکنم الانم رودخانه هان تصویر زمینه ی موبایلمه     آرا ...

پوست ببین به اب و هوای مرطوب و خوب کره هم مربوط هست کلی کلینیک خوب دارن اینجا درد همه چی راکوتانه کلی کار خفن انجام میدن رو پوستشون :/  

و غذاهاشونوم عالیه من خوردم وای رامیون دوکبوکی عالی بودن:))

پوست ببین به اب و هوای مرطوب و خوب کره هم مربوط هست کلی کلینیک خوب دارن اینجا درد همه چی را ...

داری بهانه میاریااا

تو این کارایی که گفتم و بکن کارایی که میتونی انجام بدی تا به آب و هوا برسه عزیزم  ربطی به کلینیک پوست نداره هدا نیکو بابت جوشاش کلی دکتر پوست و کلینیک رفته بود همین ۵ تا کار و گفت بکنین

بعدشم اصلا شما نوع پوستت و مشکلاتش و تشخیص بده شاید اصلا به کلینیک و ... نیازی نباشه ۱۸ سالته ک مطمئنا پوستت جوون و خوبه