2777
2789
نمیدونم من پسرمو‌واسه همین چیزا ختنه نکردم و نمیکنم

ینی چی؟؟؟؟ 

چرا؟؟؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیکنم دیگه. واسه همین مسائل پزشکی و بهداشتی. خودش خواست بزرگ شد بره انجام بده

واااااااااا 

اینکه نشد........... 

بخاطر مسائل پزشکی ببرینش یه دکتر خوب قبلش تحقیق کنید پیش یه دکتر خوب برید ینی چی خودش بزرگ شد خواست بره خواست نره............. 

با عرض معذرت این نشونه بی مسئولیتی هست اگه فردا بزرگ شه تو مسائل جنسی ش مشکل داشته باشه مقصرش شمایید 😔😔😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واااااااااا  اینکه نشد...........  بخاطر مسائل پزشکی ببرینش یه دکتر خوب قبلش تحقیق کنید ...

خیلی تحقیق کردم. والا میلیارد ها مرد خارج از ایران دارن بدون ختنه راحت زندگی میکنن مشکلات جنسی هم ندارن. 

خیلی تحقیق کردم. والا میلیارد ها مرد خارج از ایران دارن بدون ختنه راحت زندگی میکنن مشکلات جنسی هم ند ...

😔😔😔😔

شما هم تحقیق کن.صرفا چون سنته دلیل موجهی نیست برای دستکاری بدن انسان. من حتی با سوراخ کردن گوش دختر ...

منم گوش دخترمو سوراخ نکردم چون مسئله مهمی نیست و بعدا هرچندتا خواست تصمیم میگیره خودش ولی ختنه رو‌راجع بهش تو مقاله‌های خارجی هم بخونی میبینی ۹۰ درصد احتمال عفونت برای خودش و شریک جنسیش کم میکنه تو بزرگسالی هم جدای از سخت‌تر بودن و دردش مسئله نعوظ ناخواسته تو پسرا ختنه رو خیلی خیلی سخت میکنه.فقط باید دکتر خوبی پیدا کنی که از کارش مطمئن باشی😉

ی دستمال کاملا تمیز و خیس کن آروم پاک کن من از گاز استریل استفاده میکردم 

بردمش حمام با شامپو شستم اما تمیز نمیشه منم اصلا نمیدونم زخمش کجاست میترسم فشار بیارم از جای بخیه‌ش خون بیاد یا دردش بگیره🥶

بردمش حمام با شامپو شستم اما تمیز نمیشه منم اصلا نمیدونم زخمش کجاست میترسم فشار بیارم از جای بخیه‌ش ...

پماد زیاد زدی حتما 

اشکال نداره بشورش کم کم تمیز میشه یا با همون دستمال تمیز کن