2777
2789
عنوان

مامانا بیاین در مورد اوتیسم

649 بازدید | 32 پست

امروز تو یه تاپیک خوندم گوشی تلوزیون ،حتی موسیقی باعث میشه بچه اوتیسم بشه راسته 

من دکترم باید براش لالایی بذارم بخوابه 

یا همیشه گوشیم بالاسرم ساعت کوک می کنم بهش شبر بدم مگه میشه بدون تلوزیون و گوشی زندگی کرد 

دخترم چهارماهش تلوزیون نگاه میکنهو خداروشکر گوش شیطون کر دختر باهوشی هست حواسش به همه چیز هست 

ممکن براش اتفاقی بیافته 

تو تاپیک خانمه میگفت کلا تلوزیون رو از برق بکش فکر کن نداریش 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفدرست نیست ازنظرعلمی

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

نه بابا چرت گفته همه ما واسه بچه هامون گوشی گذاشتیم نشده خداروشکر این جور بچه ها از اساس مشکل دارن 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

مگ ما بچه بودیم تلوزیون ندیدیم؟؟؟

مگ اوتیسمی شدیم

کلا اوتیسم و بیش فعالی و هزارتا درد و کوفت دیگ از قرص لعنتیه فولیک اسید میشه و ی سری قرصای هورمونی ک مادر استفاده کرده قبل بارداری

نمیگم موبایل ضرر نداره ک خیلیم مضره ولی دلیل اوتیسم و بیشفعالی ی چیز دیگس

وا ن گلم ربطی  نداره

پس چی میگفت پسرم با دیدن تلوزیون به اوتیسم مبتلا شد 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
والا بچه های ما همه پای گوشی و تی وی هستن نمیگم خوبه درسته ضرر داره ولی اینکه اوتیسمی بشن رو فکر نمی ...

اخه الان زمانه یه جوری خودتم گوشی نداشته باشی همه اطرافیانت دارن 

مگ ما بچه بودیم تلوزیون ندیدیم؟؟؟ مگ اوتیسمی شدیم کلا اوتیسم و بیش فعالی و هزارتا درد و کوفت دیگ ا ...

درسته