2777
2789

گفتم عکس از اسکلت استخوانی بدنه اگه جاییش خدای نکرده مشکل به وجود اومده باشه سیاهه یا ترک خورده، نوشته هم داره که توضیح داده کجا ها هستن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم یعنی سالمه و طوری نبوده به دکترش نشون بدین

من ندول ریه داشتم پت اسکن وسیتولوژی رفتم دوتاشو منفی شدن حالا بعد سه ماه بازم نوشته سی تی

به دکترا میفرستم میگن نوشته ضایعه فعال نیس ومتاستاز وسرطانی نیس

ولی بازم میگن قطعی ننوشته کلا گیج شدم

من ندول ریه داشتم پت اسکن وسیتولوژی رفتم دوتاشو منفی شدن حالا بعد سه ماه بازم نوشته سی تی به دکترا ...

سلام عزیزم من پت اسکن دارم و کلی استرس تا جایی که خواب ندارم  از ترس 😔میشه بگید که شبیه ام ار ای است یا سی تی اسکن؟ بعد چقدر زمان میبره؟ 

سلام عزیزم من پت اسکن دارم و کلی استرس تا جایی که خواب ندارم  از ترس 😔میشه بگید که شبیه ام ار ...

سلام گلم به خاطر چی نوشتن پت اسکن؟

اره عزیزم شبیه سی تی اسکنه

سلام گلم به خاطر چی نوشتن پت اسکن؟ اره عزیزم شبیه سی تی اسکنه

من کاننسر دارم و حدود هشت ماه از درمانم میگذره سی تی اسکن انجام دادم ضایعه توی لگن چپم دیده شده واسه همون پزشگم گفتند انجام بده