2777
2789

من الان ۸ ماه رژیم داشتم غذاهای سالم میخوردم بخاطر تنبلی تخمدان شبا زود میخوابیدم کلی چیزایی دیگ ...کنار دارو ها ک دکتر میداد... یبارم سقط بارداری پوچ .  به نظرتون چی بخورم کمک کنه تجربه ای دارید چیکار کنم فولیکول ها بیشتر تقویت شن ... لطفا راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چطوری

من عنوان تاپیکو دیدم فک کردم تازه سقط کردی.شیر گوشت برا کسایی که تازه سقط کردن عالیه

الانم بخوری بازم عالیه

کلا شیره گوشت خیلی پر انرژیه

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته

سلام عزیزم خرما سیاه دونه تخم مرغ محلی درست بمکن بار روغن حیوانی سیاه دونه و فلفل سیاه بریز روش بخور بادام پسته گردو فندق با موز عسل شیر خرما زنجبیل دارچین مثل شیر موز هم خودت هم شوهرت بخورین ولی دوسه روز قبل از وقت تخمک گذاری بخور دیگه نخور 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا