2777
2789
عنوان

عکس+۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 70 پست
باز شخصیت تو نشون دادی یه سری عقده ای که ریختن تو سایت ...

😐

عزیزم ایشون فان گف بعدشم فان یا جدی با استارتر بود نه شما

..به نظرم توهین شما خیلی بدتر بود...بعدشم حق داشت چون استارتر این عنوان رو گذاشته ولی محتوای تاپیکش یه چیز دیگه س

شما خیلی تند میری🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قبل اینکه استارتر لینک بزاره فک کردم لباس خوابه که اینا اینطور میگن ها  تااینکه دیدم مانت ...

اینا خیلی عالی سایت های ۱۸+ رو میشناسن که معرفی کردن و میکنن 

باز شخصیت تو نشون دادی یه سری عقده ای که ریختن تو سایت ...

برو بابا تو برگ کدوم درختی من چیکارم ب تو بود عنوان میزنه عکس مثبت 18 جوابش ب عنوانش میخوره

نخود_آش_نباشیم#  

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪
اینا خیلی عالی سایت های ۱۸+ رو میشناسن که معرفی کردن و میکنن 

للابد توام خیلی عالی تر میشناسی ک میدونی چیه اگ نمیدونستی ک مث اسی بنده خدا نمیدونستی چی ب چیه اول فک کن بعد حرف بزن نخود خانم😂

خود بزرگ بینی دارن جواب شونم بدی باز هار میشن  پس در نتیجه جواب ابلهان خاموشیست 🤌🏻😊

من واکسن زدم عزیزم گازم بگیری هاری نمیگیرم😊 ابله تویی ک نخود اش میشی

آره اینا دارن  نو  ایتا بهشون پیام بده @onlinshopnoshin

نمیشه کانالشو پیدا کرد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

😐 عزیزم ایشون فان گف بعدشم فان یا جدی با استارتر بود نه شما ..به نظرم توهین شما خیلی بدتر بود...ب ...

قربون ادم چیز فهم 💖 والا من نمیدونم ب این چیه ی عده فثضول ریختن تو سایت فقط میخوان اظهار نظر کنن 

اینکه از اعضای کانالش چون کمه امکان داره فیک باشه

من شلوار خریدم فرستادن برام 

دیگ نمیدونم فیکه یا چیه 

ولی شلوارمو دوس نداشتم بم نیومد 

کارآگاهان محترمه کاربری دست دو نفره💯🙄
میشناسن که بشناسن ربطش به شمارو ما متوجه نمیشیم🙂 مگه به شما شناختوندن؟!

با تو حرف زدم؟با اونی که زر زده بود حرف زدم ؟رو شماها ریپ زدم ؟

به شما هم هیچ ربطی نداره🤷🏻‍♀️😊