2777
2789

از بس کوتاه اومدم قهر نکردم پررو شده قهر و ناراحتیم براش مهم نیس حتی اگه ببینه هق هق گریه میکنم تازه طلبکارم میشه که مشکل از تویه هزارتا شبا رو من از ناراحتی خوابم نبرد ی زنگ نزد از دلم دربیاره.غریبه و دوست اشنا و فامیل رو بمن ترجیح میده نمونش چند روز پیش که میخواستم برم سرکار خودش میبره گفت باید دختر داییم ببرم دکتر خودت برو.پشتم نیس کاریم کنه منت میذاره .اشتباه میکنه طلبکاره انتظار داره فقط با ی بوس ببخشمش.پریروزم ازش خواستم باهام بیاد دکتر گفت مربی باشگام برام امپول زده گفته استراحت کن نمیتونم بیام حتی تا ی خیابونم دنبالم نیومد بعد دیروز از ۵عصر با رفیقاش رفته بود بیرون تا ۲شب هرچی زنگ و پیام زدم با زبون خودم گفتم ناراحتم محل نذاشت فقط گفت خستم کردی از دعوا کردن .منم امروز جواب پیامو و زنگاش نمیدم تا دو سه روز که قدرم بدونه نشد کلا جواب نمیدم.حق دارم؟بریدم

دوستت نداره تمام

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویتش نیستی.. سخته درستش کرد

همسر منم اینطور بود یکم روش کار کردم. مثل خودش رفتار کروم ی جاهایی تازه فهمید یکم بهتر شد ولی خب بازم مشکل هست

ولی اینکه زنش و ول کنه دختر داییش و ببره خدایی دیگه زیادیه

نمیشه بهم بزنی

اولویتش نیستی.. سخته درستش کرد همسر منم اینطور بود یکم روش کار کردم. مثل خودش رفتار کروم ی جاهایی ت ...

میشه چرا نشه تاحالا ی روزم از هم بی خبر نبودیم میخوام چندروز جوابش ندم مثل خودش سنگدل شم یا دلتنگ شه قدرم بدونه یا عین خیالش نبود جداشیم😊