2777
2789
عنوان

برا ازدواج به غیر پول دیگه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست

یه مثال دیگه بزنم

شاه چارلز ک سابق پرنس بود،ولیعهد بریتانیا دیگه از یال و کوپال و ثروت چی کم داره،زنش ازش طلاق گرفت بخاطر خیانتش

میموند الان ملکه شده بود و بعد مرگ شوهرشم ملکه مادر. ولی خیانت چیزیه ک اکثر زنها اونو تحمل نمیکنن حتی اگه ملکه شدن در انتظارشون باشه

ولی خب مثلا عروسش خیانت تحمل کرد چون ترجیح میده سختیایی ک تحمل کرده ب ثمر بشینه که ملکه بشه و بعد هم ملکه مادر

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
من خیلی تاپیک دیدم که شوهراشون پولدار بودن و میخواستن جدا شن چون اخلاق نداشتن یا خیانتکار بودن مثلا ...

البته رفاه بخش بزرگی از خوشبختیه ولی خب همش نیست

این جمله ک پول خوشبختی نمیاره کاملا غلطه

خوشبختی شامل ثروت سلامتی و دلخوشی هست

حالا این دلخوشی خودش دلایلش تفاهم احترام و عشق هست

خوشبختی یه کلمست ولی کلی آپشن باید در کنار هم باشن ک موجودی خوشبخت باشه.چه انسان چ حیوان

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون چارلز که همجنسگرا هم هست کلا اوضاعش خرابه :))

اه چندشم شد.واقعا اعتراف میکنم ک نسبت ب همجنسگرا ها اصلا روشنفکر نیستم و معتقدم این یه اختلاله و عادی نیست

چندشم میشه😶

یه مثال دیگه بزنم شاه چارلز ک سابق پرنس بود،ولیعهد بریتانیا دیگه از یال و کوپال و ثروت چی کم داره،ز ...

ولی باید گفت که چرا اینا آنقدر خیانت میکنن. چون یه ذره ایمان و تعهد ندارن و بسکه همش توی فساد و ماهواره بزرگ شدن و شهوت رانن.....

اه چندشم شد.واقعا اعتراف میکنم ک نسبت ب همجنسگرا ها اصلا روشنفکر نیستم و معتقدم این یه اختلاله و عاد ...

چندشم هست‌. اتفاقا برجسته ترین روانشناسای دنیا معتقدن اختلال روانیه منتها الان چون تبلیغش مد شده نظرات اونها رو سانسور می کنند.

توزندگی ازدواج اول احترام اخلاق سالم بودن هم جسم هم روح طرف مهم بعد پول.الان شوهرمن شهرخودم خرپول حس ...

وای بگردم عزیزم 🩵 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
من خیلی تاپیک دیدم که شوهراشون پولدار بودن و میخواستن جدا شن چون اخلاق نداشتن یا خیانتکار بودن مثلا ...

جدی؟ من تاحالا ندیده بودم یکی از دلایلی ک پرسیدم هم همین بود

پرستیژ کاری  و درآمد بالا  خانواده ثروتمند و با نفوذ خونه و ماشین و ویلا و... ولی دریع ...

مرسی از توضیحت عزیزم 

انشالله رو ب راه شه همه چی برات 

البته رفاه بخش بزرگی از خوشبختیه ولی خب همش نیست این جمله ک پول خوشبختی نمیاره کاملا غلطه خوشبختی ...

با این حرفتون خیلی خیلی موافقمممم👍🏻

ولی باید گفت که چرا اینا آنقدر خیانت میکنن. چون یه ذره ایمان و تعهد ندارن و بسکه همش توی فساد و ماهو ...

اره ب بخشیش برا نوع جامعه ست 

ولی خب تو ایران ک اون خبرا نیس ک تو کشورا اونا هست هم اوضاع بهتر نیست

چندشم هست‌. اتفاقا برجسته ترین روانشناسای دنیا معتقدن اختلال روانیه منتها الان چون تبلیغش مد شده نظر ...

اره دقیقا‌.من خیلی سال پیش وقتی نوجوون بودم و بلاخره ب طبیعت سن در مورد مسائل جنسی کنجکاوی میکردم همه جا خوندم و شنیدم این یه اختلال و بیماریه و باید درمان شه.وگرنه خدا چرا باید ۲تا جنس بیافرینه و زاد و ولد حاصل آمیزن ۲تا جنس مخالف قرار بده.خب میومد یک جنس میذاشت و تولید مثلم حاصل یه جنس میکرد

یهو از وقتی اینستا ساخته شد دیگه ترنس و تی اس و همجنسگرا و انواع فتیشای عجیب شدن عادی و طبیعی

هرکیم حرف حق بزنه میشه بی فرهنگ😐

چقدم تبلیغش میکنن چندشا

ولی باید گفت که چرا اینا آنقدر خیانت میکنن. چون یه ذره ایمان و تعهد ندارن و بسکه همش توی فساد و ماهو ...

نه اینطور نیست..به تربیت خانوادست و اینکه عقده های درونی داشته باشن افراد.به شکلی ک بزرگ میشن

ب خیلی چیزا بستگی داره

ایمان ک البته فقط مختص دین اسلام نیست.هرکسی با هر دینی میتونه ایمان داشته باشه چون هیچ دینی خیانت به همسر مجاز نمیدونه.رابطه نامشروع مجاز نمیدونه و عادی نیست براش ولی ایمان کافی نیست

من خبر دارم از خانومی ک نمازش بجا روزه واجب و مستحب بجا.اهل مسجد و اینا برنامه ها ولی خودشو شوهرش هر۲ بهم خیانت کردن و زندگی پاشید.

خیانت دلایل خیییلی زیادی داره