2777
2789

سلام برادرم میخواد بره پایه دهم  و ماشالله  فوق العاده باهوشه

ولی  من فقط میگم بره تجربی و پزشکی قبول بشه 

رشته ریاضی چه شاخه های تضمینی داره که بهش پیشنهاد بدم ؟ مثلا پزشکی دیگه خیالت راحته

تجربی متقاضی زیاد داره

بره ریاضی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی بهتره از نظر من

مهندس کامپیوتر 

مکانیک

عمران

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

باید بر اساس علاقه باشه . راهنمایی اصلا با دبیرستان و دانشگاه قابل مقایسه نیست .  و باید مشاور بره . 

همین الان صد هزار پزشک بیکار داریم . 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

منی که به تجربی علاقه دارم میگم به تجربی درسته متقاضی بالاس ولی اگه قبول بشه واقعا می ارزه مخصوصا دندون

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

بستگی به علائق و استعدادش داره

رشته مهندسب کامپیوتر برنامه نویسی درامدش از پزشک هم میتونه بیشتر باشه برلی مهاجرت هم خیلی پذیرش بالا و راختی داره

ولی مهاجرت رشته های پزشکی خیلی دردسر داره باید هر کشوری میرن کلی درس بخونن و دوباره ازمون های مختلف بدن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

علاقه اش چیه ؟

خودش چی دوست داره خیلی مهمه 

باهوش بودت یه فاکتور اهل پشتکار هست ؟ تجربی رسابت بالاس و سرمایه هم میخواد مثلا اگه ازاد قبول شه شهریه هاش پزشکی ازاد چند برابر مهندسی ازاد  ؟

مدرسه و معلم خصوصی اینا میتونید ....چون رقابت پزشکی خیلی زیاده ....ریاضی هم البته بیشتر ممکنه نیاز به معلم شه ولی رقابت کمتره مثلا در حد چند جلسه رفع اشکال باز میشه جمع و جورش کرد 

بچه پزشکی باید روزی ١٠ ساعت سال اخر بخونه

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

فقط تجربی.

پرستاریم قبول شه؛ بهتر از اینه که مهندسی از بهترین دانشگاه ها بگیره بیکار بمونه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)