2777
2789
عنوان

برادرم خیلی باهوشه رشته ریاضی بره یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 23 پست
عمران و کامپبوتر نه  باید از هوشش استفاده کنه  به مهندسی  این انرژی اتمی و اینا& ...

کامپیتور الان چت جی پی و تی

برنامه نویسی طرف از داخل ایران برنامه مینویسه کد میزنه 

بات تلگرام خاص تولید میکنه 

کامپیوتر و ای تی و ...اینا رشته های عالی هست 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

حالا که باهوشه در چه حد درسخونه؟ بره مشاوره بیشتر میتونه کمکش کنه

تجربی علاوه بر هوش زیاد  خییلی باید درسخون باشی من ادمای باهوش میشناسم از درس خوندن خوششون نمیومد و دانشگاه معمولی مثل ازاد و علمی کاربردی رفتن یعنی نخبه نشدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه اش چیه ؟ خودش چی دوست داره خیلی مهمه  باهوش بودت یه فاکتور اهل پشتکار هست ؟ تجربی رسابت ...

فوق العاده باهوشه  جوری که رو گوشش تاثیر گذاشته نظر دکترا هست البته

پشتکارشم عالی 

امروز ازمون تیز هوشان داده 

خانواده ضعیفی هستیم ولی چون درسش خوبه الان مدرسه شاهده و نمونه هم قبوله 

ولی میخوا بفرستیم تیز هوشان البته باید قبول شه 

و اینکه ۳ تا موسسه  رایگان ثبت نامش کردن

ولی من میگم فقط یکیشو داشته باش

سلام کاربر گرامی،۱ به مشاور رجوع کنید وبر اساس اولویت ها ببینید کدام رشته در صدر قرار دارد ۲ علاقه خیلی مهم،زیرا اگر بدون این باشه در دراز مدت تبعات منفی زیادی خواهد داشت؛از درس خواندن دل زده میشه ۳ رشته ریاضی شاخه های بعدی که در دانشگاه تدریس میشه،مثل:عمران،معماری،حسابداری،و.... عملا از پایه یازدهم در هنرستان تدریس میشه و اگر علاقه دارند نیازی به انتخاب رشته ریاضی نیست،اما رشته تجربی بهتره مثل داروسازی،دندانپزشکی،پزشکی و.... در پايان مهم سلیقه خودشون است و میزان تلاش،موفق باشید 

ببخشید متوجه اینکه گفتی هنرستان نشدم 

ببینید رشته هایی مثل:مهندسی مکانیک، معدن،کامپيوتر و خیلی رشته های دیگه که از شاخه نظری،مثل ریاضی،تجربی در دانشگاه تدریس میشه،عملا از پایه در هنرستان تدریس میشه و خیلی راحت در دانشگاه قبول میشه،جهت اطلاع؛با تایپ رشته های هنرستان در گوگل با انبوهی آز این قبیل رشته ها آشنا شوید،موفق باشید