2777
2789

پشتم نیس.ناراحتیم میبینه بی تفاوته .همیشه همه چیز و همه کس به من ترجیح میده.اشتباه میکنه نمیپذیرش فقط میگه تو مقصری تو مشکل داری من مقصر نیستم و انتظار داره فقط با ی بوس من همه چیو فراموش کنم.منت همه چیو سرم میذاره.چند وقت پیش وقتی بهش احتیاج داشتم دختر داییس ترجیح داد ببره دکتر.اون وقت من دیروز ازش میخوام باهام بیاد دکتر بهونه میاره پام درد میکنه و مربیم گفته استراحت کن چند روز اون وقت امروز از عصر تا دوشب با رفیقاش بیرون بود ولی پا درد نداشت برا اونا انگار دلم شکست پیام دادم زنگ زدم از ناراحتیم گفتم محل نذاشت.تا میام از ناراحتیم بگم فقط میگه بحث نکن حس زنی رو دارم که همسرش درکش نمیکنه.یکسالو نیمه باهمیم از دوستی تا نامزدی ی روز قهر نبودیم ینی حتی دعواک داشتیم تو اون ی روز حرف زدیم قهر کامل نبودیم.دیگه بریدم به همون نقطه ای رسیدم که ی زن خسته میشه و دیگه همه چی براش تمومه میخوام جدی جدی چند روز جوابش ندم در دسترسش نباشم که یا دلتنگ شه قدرم بدونه یا راهمون جدا شه.بنظرتون کارم درسته؟حرف و مهربونی و دعوا و همه چیو امتحان کردم بچه ها همه چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روز کمه، کلا دیگه جوابشو نده

ازین شوهر درنمیاد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••