خداااهستتتتت مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1123 عنوان حسرت یه خواب آروم به دلم مونده | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست وارد هشت ماهگی شدم دوقلو باردارمنگم از سختیاش،از درد پهلو و کمرم،از نشستن های روی مبل نصفه شبا،از دستشویی رفتن های پی در پی،از سوزش سر دلم،از نفس تنگی هام….شبای سختی دارم میگذرونم،یعنی میشه زودتر تموم بشه؟!🥺 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨ 1402/04/02 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1123 مبارکه عزیزم البته بعدش سختیش خیلی بیشتره😄 حداقل بدنم ارامش دارهولی اره میدونم،بعدش سخت تره🥲 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
skotland عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11464 اومدم تاپیک فک کردم میخای بگی از ناراحتی و... بعد خوشحال شدم یگبه خاطر دو تا نعمت الهی هس . ایشالله به یاری خدا به سلامتی زایمان کنی
paryyy12 عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 1970 عزیزم ان شاالله دوتاشونم صحیح و سالم به دنیا بیاری برامنم دعا کن خدا یه نینی بده بهم🥺🙏
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1123 خداالهی صبروحوصله ی ویییییییییژه بهت بده مادرقشنگم....ای کاش بچه هات درآینده که بزرگ شدندقدرتو برونن ... امیدوارم🥲🥲ولی پسرن هر دوتافک نکنم قدر بدونن🥲بزرگ که بشن میرن دنبال زن و زندگی خودشون زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1123 عزیزم ان شاالله دوتاشونم صحیح و سالم به دنیا بیاری برامنم دعا کن خدا یه نینی بده بهم🥺🙏 انشالله عزیزمممخدا یه نینی ناز و سالم و صالح قسمتت میکنه❤️ زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
fatima_y عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 604 امیدوارم🥲🥲ولی پسرن هر دوتا فک نکنم قدر بدونن🥲بزرگ که بشن میرن دنبال زن و زندگی خودشون نزن این حرفو بستگی به تربیت خانواده داره گلم واینکه چقدروابسته باشند...مهرومحبت مادریتونثارشون کن تاتوقلبشون نفوذکنه وهمیشه پشت وپناهت باشند...