2777
2789
عنوان

بچه های کار 🫀🙂

1093 بازدید | 48 پست

امروز منتظر یک جا ایستاده بودم خلاصه یکی از این بچه های کار اومد در حد هفت یا هشت سال سن داشت گل می‌فروخت بعد دیدم گرمشه وایساد کنار دیوار ک سایه بود 

بعد همینجوری شروع کرد خوندن +من یک دونه اسلحه می‌خوام بعد مکس کرد منم بش گفتم باید با دنیا تصفیه کنم خلاصه همینجوری نیم ساعت پا ب پای هم شروع کردیم خوندن و خندیدم بعد گفتم حاجی بمون من برم بستنی بخرم بیام مغازه بغلی رفتم خریدم اومدم خورد بعد گفت بازم بیا بخونیم گفتم باش آقا باز این خوند ک دیگ من کم اوردم😂

بعدش گفت خاله چقدر خفنی خوش گذشت یک گلم بهم داد گفتم پول بهت بدم گفت ن مگه تو بستنی خریدی من پول دادم 

گفت عشقی بود 

بعدم دست داد رفت 

درباره شب دیدمش دیدم دست تکون داد دوستاشم دست تکون دادن ،گفت بچه ها این همون دخترس ک تعریف کردم 

😕خلاصه ک کاش میشد همیشه خوشحال باشن و هیچ وقت تو خیابونا ندیدشون  

🥺🫀

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا با خوندنش عشق کردم دمت گرم عشقی ب خدا

قربون شما 

ایشالا روزی بیاد ک شاهد این باشیم ک هیچ بچه ای نیاز ب کار کردن نداره 

وقتی میگن فرشته منظورشون همچین کساییه:

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
بعضیاشون مودب هستن ولی بعضیاشون خیلی حرف بدمیزنن بهم 

میدونی دیگ دست خودشون نیست ک بچه خمیر مایه دست پدر مادره این بنده خدا ها ک تو کوچه خیابون بزرگ میشن دیگ معلومه نباید توقعی داشت 

من مستقل شدم کارو بارم راه بیوفته شاید دوتاشونو یا بیارم پیش خودم

یا کمک مالی کنم و دورادور هواسم بهشون باشه🥲

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱