2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار بعد از عمل💀

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 19 پست
تخت کناری من فقط ناله میکرد هیچی نمیگفت خوش ب حالش فقط یه بار هنوز کامل ریکاوری نشده بود صب بود دار ...

🤣🤣🤣ت خیلی خوب بودی بخدا

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
تخت کناری من فقط ناله میکرد هیچی نمیگفت خوش ب حالش فقط یه بار هنوز کامل ریکاوری نشده بود صب بود دار ...

توهمه ی عملا اینجوری میشن حتی عمل بینی ؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم برا عمل بینیم بعد من تا حالا دکترمم ندیده بود تا دکتر منو دید گفت من برم پشت در اتاق با ماما ...

واااااایییی😂😂😂😂من توانایی دستشویی کردن رو بخاطر درد آپاندیس از دست داده بودم وگرنه من بد تر از تو سرم میومد

توهمه ی عملا اینجوری میشن حتی عمل بینی ؟

هر عملی که بیهوشی داشته باشه تو موقعیت ریکاوری ممکنه طرف چرت و پرت بگه

من تا تو بیمارستان بودم همش آرامبخش قوی زده بودن یا داشتم خنده میکردم یا گریه

واااااایییی😂😂😂😂من توانایی دستشویی کردن رو بخاطر درد آپاندیس از دست داده بودم وگرنه من بد تر از ت ...

من خب وقتی بیهوش شدم کنترل ادرارمم از دست رفته بوده برا همین دسشویی کرده بودم 

بعد ک بهوش اومدم از خودم خجالت کشیدم اخه کلی پسر اونجا بود😂😂😂

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀