2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار بعد از عمل💀

1522 بازدید | 19 پست

یه عمل آپاندیس داشتم نابود شدم از بس سوتی دادم

بعد عمل یه دم شوهرمو صدا میزدم جلو همه میگفتم بوسم کن🤣🤣🤣

یه خانمی تو اتاق ریکاوری بود همش بهش میگفتم تخت کناریم مُرد 😂(یه آقایی دراز کشیده بود ناله میکرد🤣تو ریکاوری بود)

بعد هی به خانمه میگفتم حسن کجاست(اسم شوهرمه) اونم هی میگفت حسنو واست میاریم صبر کن 

بعد اومد ماسک اکسیژنمو بذاره دستش گرفتم گذاشتم رو صورتم گفتم نازی کن😂😂😂😂

بعد از عمل تو اتاقم همش میخواستم بچسبم به شوهرم مامانم و مادر شوهرم گفتن ما دیگه بریم منم سریع گفتم آره برید خدافظ مامانا😂🤦🏻‍♀️

زن دختر خاله شوهرم گفت از دیدنت وسط سالن شوکه شدم فکر نمیکردم به این زودی راه بیوفتی بهش گفتم منم از وقتی دیدمت خیلی ناراحت شدم(ازش خوشم نمیا😂)

به دختر خاله شوهرم و خالش گفتم نمیخواد بمونین پیش پای شما دوستامو بیرون کردم

پدرشوهرم گفت شور و نشاط همیشگیت کجا رفته گفتم با آپاندیسم رفت تو سطل😂

لباس زیرم رو به دوستام نشون داده بودم 🤦🏻‍♀️

خیلی چیزای دیگه هم بود ک زشته اینجا بگم...

شما هم خاطرات ریکاوری تونو بگین بخندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هیچ متوهم نشدم فقط بشدت میلرزیدم .تخت کناریمم که خانومه بچش بریچ بود بزور طلیعی آورده بودنش جرواجر شد جفتش جا موند عمل کردن سرتاپا خونی بود کنارم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

وای واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با شوهرم دوست بودم زمان دوستیمون بینیم رو عمل کردم

فقططططط استرس داشتم اگ ب هوش بیام و اسم اون رو بیارم چی میشه...

لامصب همش کشک بود الکی استرس کشیدم تا کامل ب هوش نیومدم نفرستادنم بیرون 🤣🤣🤣همش خواب بودم هیچی نگفتم. اینقد دختر خوبی بودم🤣🤣

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

من رفتم برا عمل بینیم بعد من تا حالا دکترمم ندیده بود تا دکتر منو دید گفت من برم پشت در اتاق با مامانت حرف بزنم 

مامانم پشت در اتاق عمل نبود رفته بوده برا خودش خوابیده بوده😂

بعد تو اتاق عمل تکنسین ها میومدن باهام سلام و احوال پرسی میکردن من انقد ترسیده بودم از اتاق عمل جواب هیچ کدومم ندادم 😂

از همه بدتر بعد بیهوشی  تو اتاق عمل جیش کرده بودم 🤦‍♀️

گریه‌ی‌روح‌اشک‌چشم‌نداره🥀🫀
عزییییزم چ دردی کشیده بنده خدا

بچش اصلا نشونش ندادن نمیدونم زنده موند یانه میگفتن دست پاش شکسته

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
وای واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با شوهرم دوست بودم زمان دوستیمون بینیم رو عمل کردم فقططططط استرس داشتم اگ ب ه ...

تخت کناری من فقط ناله میکرد هیچی نمیگفت خوش ب حالش

فقط یه بار هنوز کامل ریکاوری نشده بود صب بود دارای عهد گذاشته بودم گفت میشه صداشو بیشتر کنی انقدر دلم سوووخت اصلا هم مذهبی نبودن

منم میترسیدم فوشای ناموسی بدم 🤦🏻‍♀️😂اخه مامانم میگفت بعضیا فوش میدن

ولی من سرخوش و مست شده بودم😂