2777
2789
عنوان

امشب دخترم داشت گم میشد 🥺

903 بازدید | 54 پست

رفتیم پارک اونجا برنامه برای بچه ها بود دخترم دو سال و نیمشه بچه ها وسط بودن و شعر میخوند و میرقصیدن من اینور وایسادم شوهرمم اونور ک حواسمون بهش باشه چون میرف وسط بچه ها من هی نمیدیدمش ک خودش میومد اینور و دیده میشد چند بارم اومد پیشم باز رف کنار بچه ها یهو دیدم نیس شاید دو دقیقه هم نمیشد داشتم حالا میگشتم ببینم کجاس دیدم ی زنه میگه این بچه کیه و رفتم گرفتم ازشون میگف تو چمنا بود چرا مواظب نبودی گفتم بخدا دو دقیقه هم نیس اون وسط بود 

نمیدونم اونا چجوری شک کرده بودن و اوورده بودنش خلاصه ک خدا رحم کرد بهمون😢

الانم خوابیده از یادم نمیره اگه گم میشد یا یکی میبردش چیکار میکردم من🥺🥺🥺

🌈🌨️🐆🕊️🖤

خدا چقد رحم کرده بهتون

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر که سالمه جفتت خوابیده

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈