2777
2789
عنوان

افسر ازمون دست فرمون قبولم کرد

2242 بازدید | 25 پست

اصلا خوشحال نیستم چهار بار رد شدم و شوهرم نذاشت دوباره امتحان بدم پول داد قبولم کرد و این قبولی اصلا بهم مزه نداده

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

شوهرم گفت هرسری رد بشی تو اعتماد بنفست و کارکردت تو رانندگی تاثیر منفی داره و دیگ خودتو قبول نداری براهمین رفت با افسر حرف زد اونم قبولم کرد ولی الان بیشتر احساس بی عرضگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اقایی کلا سر ازمون نرفت . قبولیش رو دادن . عموش بود افسره 😄

اره خیلی چیزا برای بعضیا  این مدلی خوب نیست حالشونو بد میکنه :( 

اما برای بعضیا نه . افتخار میکنن زرنگن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه اقایی کلا سر ازمون نرفت . قبولیش رو دادن . عموش بود افسره 😄 اره خیلی چیزا برای بعضیا  ا ...

من خیلی حس بدی دارم 

گلم ما که بدون گول داریم میریم باسنمون پاره شده افسرا قبول نمیکن سر ایرادای المی رد میکنن خودمو نمیگم خیلیارو دیدم خانوم پارک دوبل زد به چه قشنگی همه کی رعایت کرد افسره بخاطر یه اشتباه مسخره با یه اشتباه ردش کرد اونکه واقعا حرومش میشه چون باید سه تا اشتباه باشه یا یه اشتباه خطرناک این فقط یه اشتباه معمولی داشت 😒😒منم که هربار میرم چهار ساعت صادرکات انجام میدم که قشنگ ببسنه بازم از اخر میزنه صادرکات تو پرونده بی برو برگرد همه افسرا صادرکاتو نزنن دلشون خنک نمیشه😂😂

منم بلد نیستم یعنی کلاسای شهریم شروع نشده انقدر نگرانم نتونم سرچی رد میشدی هر دفعه

ماشین پیشم خاموش شد 

درحالی ک ماشین خودمون پیشم خاموش نمیشه

گلم ما که بدون گول داریم میریم باسنمون پاره شده افسرا قبول نمیکن سر ایرادای المی رد میکنن خودمو نمیگ ...

شوهرمم همینو میگه

میگه بخدا خودش میزنه رو ترمز که ماشین پیشت خاموش میشد

دوست شوهرم اصلاااااا امتحان نداد.پول داد قبولش کردن.هم ایین نامه هم ازمون عملی

من ایین نامه خودم بدون غلط قبول شدم هیچ اشنایی هم با افسر نداشتم شوهرم ریسک کرد یهویی رفت پیشنهاد داد اونم قبول کرد