2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام طلاق بگیرم

285 بازدید | 20 پست

شوهرم اصلا بهم توجه و محبت نداره منم شدیدا احساساتی ام 

الان به شدت کمبود محبت دارم

چند روزه تصمیم گرفتم طلاق بگیرم

ولی نمیدونم چه جوری بهش بگم 

چیکار باید بکنم

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلاق راه چاره نیست

باید بهش بگی ک زن نیاز به توجه و محبت همسرش داره شاید باید بهش یادآوری کنی ک همسری هم داره

این روزا مشغله کاریش زیاد نیست دستش خالی هست 

چون من همسرم وقتی مشغله کاریش زیاده یا دستش خالیه اینطوری میشه 

نمی تونی طلاق بگیری جز اینکه توافق کنید که مثلا مهریتو ببخشی . به عنوان یکی از قضات آینده تنها مشاوره حقوقی کارسازی که می تونم بهت بدم اینه که باید تو سختی خیلی بزرگ مثل اعتیاد شوهرت باشی یا اینکه شوهرت بهت هزینه زندگی نده و....واینم باید بدونی که شرایط تو جزوش نیست

سلام. اظهارنامه رسمی بهشون ارسال کنید.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
باهاش صحبت کردی که ببینی علت رفتارش چیه ؟

آره خیلی

حتی چندین بار واسش نوشتم و توضیح دادم که کمبود محبت دارم

گفتم بهم توجه نکنی شاید بی آبرویی به بار بیاد

دو روز خوب میشه باز بدتر از قبل

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است
عزیزم طلاق راه چاره نیست باید بهش بگی ک زن نیاز به توجه و محبت همسرش داره شاید باید بهش یادآوری کنی ...

خیلی بهش گفتم

خیلی حس بدی داره محبت گدایی کنی

سلام. اظهارنامه رسمی بهشون ارسال کنید.

میخوام اول به خودش بگم امادگی داشته باشه میترسم یهویی اظهارنامه رو ببینه لج کنه

ولی نمیدونم چه جوری بهش بگم

شوهر منم همینه ب اضافه اینکه خیلی تفاوت اخلاقی رفتاری داریم

تفاوت اخلاقی و فرهنگی هم داریم 

کلا شرایط زندگیمون از دور قشنگه ولی واسه من یه زندونه

میخوام اول به خودش بگم امادگی داشته باشه میترسم یهویی اظهارنامه رو ببینه لج کنه ولی نمیدونم چه جوری ...

اگه صرفا به خاطر موارد مذکور هست، خودتون و زندگی رو داغون نکنید. 

دو سه سال باید پله های دادگستری رو راهپیمایی کنید.

همین قدر می تونم راهنمایی کنم.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
اگه صرفا به خاطر موارد مذکور هست، خودتون و زندگی رو داغون نکنید.  دو سه سال باید پله های دادگس ...

پس چیکار کنم

بخدا افسرده شدم

دیگه تحمل ندارم

پس چیکار کنم بخدا افسرده شدم دیگه تحمل ندارم

اگر بچه ای دارید با بچه ها باشید. هدفمند زندگی کنید.

نهایت پیشنهاد من جمع و جور کردن زندگی است. 

به والله طلاق خیلی آفات داره.