2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 20 پست
اگر بچه ای دارید با بچه ها باشید. هدفمند زندگی کنید. نهایت پیشنهاد من جمع و جور کردن زندگی است.&nbs ...

دوتا بچه دارم 

زندگیمم دوست دارم

ولی واقعا افسرده شدم

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است

اینم بگم که شوهرم از لحاظ جنسی خیییلی گرمه و این منو بیشتر از همه اذیت میکنه

همش این حسو دارم که انگاری من یه وسیله ام که شبا وقتی نیاز داره ازم استفاده کنه 

بعدش انگار نه انگار که من وجود دارم 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه رنجی می کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بچه دارم  زندگیمم دوست دارم ولی واقعا افسرده شدم

یعنی واقعا حیفه. خدارو شکر بچه هم دارین، پس متمرکز باشید توی تربیت بچه ها. 

خودتون اگه یه زبان بلدین به کودکان اموزش بدین، بلد نیستید اموزش انلاین شرکت کنید هم خودتون و هم به بچه ها یاد بدین، خلاصه اینکه زندگی رو جهت بدین.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
یعنی واقعا حیفه. خدارو شکر بچه هم دارین، پس متمرکز باشید توی تربیت بچه ها.  خودتون اگه یه زبان ...

خیلی سعی کردم با بچه ها خودمو سرگرم کنم

ولی واقعا کمبود دارم چون شدیدا احساساتی هستم 

میدونم طلاق راه چاره نیست ولی دیگه کم آوردم واقعا

خیلی سعی کردم با بچه ها خودمو سرگرم کنم ولی واقعا کمبود دارم چون شدیدا احساساتی هستم  میدونم ...

مراجعه به روانشناس، مراجعه به مشاور خانواده، صحبت منطقی و عاطفی و...با همسر.

خلاصه اینکه شما بهتر از هر کسی به زندگیتون آشناترید.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞