2777
2789
عنوان

زن ایرانی به روایت زن ایرانی^^/ 🌸💞

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 51 پست

دوستان عزیزم معذرت میخوام من اول لینک هارو اپلود کنم بعد راجبش حرف بزنیم 

این عکس ها مفهمون بدی ندارن فقط لطفا الکی بحث به حاشیه نبرید تاپیک بترکه 

این تاپیک هنری و اجتماعی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

دوستان دوباره متن رو بخونید « زن ایرانی به روایت زن ایرانی » یعنی داره این منظور رو میرسونه که زنان ایرانی علاوه بر کارهای خونه از هنر و عشقشون دست نمی‌کشن و در هر حالتی هنرمندن‌.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://s8.uupload.ir/files/img_20230623_001055_086_kntq.jpg

از مجموعه ریشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
دوستان دوباره متن رو بخونید « زن ایرانی به روایت زن ایرانی » یعنی داره این منظور رو میرسونه که زنان ...

میشه اونیکه خانم پوشیه زده ولی چشمش بازه ولی بقیه خانواده چشم بسته آن معنی کنی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

https://s8.uupload.ir/files/img_20230623_001055_086_kntq.jpg از مجموعه ریشه : /discussion/topic/11389158/%d8%b2%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%b2%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c?postId=297302658

چقد اینا عمیقه 

واقعا مادر ها و زن یک خونه تو تار و پود بقیه اعضا رفتن 

نباشن انگار ریشه ها سست میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

میشه اونیکه خانم پوشیه زده ولی چشمش بازه ولی بقیه خانواده چشم بسته آن معنی کنی

من اینجوری برداشت کردم که عشقش به اعضای خانواده سرایت کرده و چشم بسته به مادر  اطمینان دارن ‌‌ .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مگه فقط زن ایرانی هست که کار خونه میکنه؟ شایدم منظورش اینه زن ایرانی علاوه بر خانه داری به فرهنگ و ه ...

نه از عنوان که مشخصه 

این مجموعه عکاسی میخواد نشون میده خانم های ایرانی چه جوری ذوق و هنر دارن درحالیکه اکثرشون کارهای خونه کاملا به دوش خودشون 

برداشت من ازین تصاویر اینه  ما زنهای ایرانی همیشه توی مسئولیتی هستیم اونقدر ک خودمون علایقمون ...

ببین اصلا عکس ها خیلی معنی عمیق دارن از کلی جهت میشه بهشون نگاه کرد 

برداشت اول اینه که تمام هنری که خانم ها دارن فراموش شده 

برداشت دوم اینه که نه این روایت یه زن ایرانی که از قضا جزو عکاس ها خوبن تهیه کردن پس نشون میده که هنر در کنار روزمرگی خانم ها فراموش نشده

زن ایرانی همه چیز باید بشوره! 😂

تاپیک من اصلا فان نیست دوست عزیز

ببین اصلا عکس ها خیلی معنی عمیق دارن از کلی جهت میشه بهشون نگاه کرد  برداشت اول اینه که تمام ه ...

دقیقا 

هرکسی میشه به جهتی بهش نگاه کنه

من اولین چیزی ک به ذهنم اومد و گفتم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

معنی عکس ها چیه؟ : /discussion/topic/11389158/%d8%b2%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%b2%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c?postId=297302083

راجب مجموعه اول رویا تا واقعیت حرف زدم 

مجموعه روم به اسم ریشه به نظرم نشون دهنده اینه که پایه و اصلی خانواده های ایرانی مادر که داره به کل خانواده رنگ میده