2777
2789

تازه وارد ماه پنجم شدم و خیلی ناراحتو بیقرار شدم ینی این یه هفته رو به کلی گریه کردم اصن اشک چشام بند نمیشه همش دلم میخاد گریه کنم البته اینم بگم بی دلیل نیس یعنی الکی گریه نمیکنم چون مقصر همه این حال بدیام شوهرم و مادرشوهرمه کلا آرامشم از بین رفته بنظرتون چیکار کنم گریه نکنم آیا این گریه ناراحتی و حرص خوردنای من رو نی نیه تو دلیم هم تاثیر میزاره تروخدا هر چی میدونین بگین چون خیلی نگرانم و بابتش غصه میخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تاثیر گذاره. قرآن گوش بده و بهشون فکر نکن

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

عزیزم منم از وقتی باردار شدم همش حس های منفی دارم با هر چیزه کوچیکی میزنم زیر گریه انگار یه غصه بزرگ رو دلمه، فکر کنم عوارض هورمون های بارداری هست ، نی نی دختره یا پسر؟

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
به نینی فکر کن به اینکه قراره بیاد کنارت باهم تنهایی همدیگرو پر کنین به چیزای بد فکر نکن

به چیزای بد و منفی اصلا فکر نمیکنم ولی به حرفای مادرشوهرم و شوهرم ک یادم بیفته خیلی حرص میخورم 

عزیزم منم از وقتی باردار شدم همش حس های منفی دارم با هر چیزه کوچیکی میزنم زیر گریه انگار یه غصه بزرگ ...

منو این روزا مادرشوهرم و خود شوهرم با حرفا و رفتارشون خیلی اذیتم کردن برا همین اینقدر ناراحتی میکشم و گریه میکنم دقیقا انگار  یه غصه بزرگی توی دلمه هیچکسم درک نمیکنه وگرنه تو روزای عادی اوکیم حالم خوبه نی نیم پسره عزیزم

عزیزم اول بگم بارداری آدم رو حساس میکنه و تو فکر میکنی واقعا مشکلت بزرگه و تو بی دلیل گریه نمیکنی ، اما دقیقا این هورمون ها هستن که باعث میشه مشکلت بزرگ به نظر بیاد.

اما به نظرم با مشاوره رایگان صحبت کن ببین به نظر تو بزرگه یا نه واقعا بزرگه. شاید نیاز باشه براش راه حل پیدا کنی.

حیف تو و نی نی خوشگلته که غم داشته باشین. 

حالا این وسط به خاطر گریه عذاب وجدان نگیر ،از عمد که گریه نمیکنی خانوم گل.

به خاطر هورمون هات هست که حساس شدی!   من یادمه تو دوران بارداری یه بار نشستم برای مردم جنگ زده ...

آره واقعاا خیلی بده چون خودم نمیدونستم بخاطر هورمونامه یا خودم دقیقا دنبال بهونه و گریه هستم ولی میبینم خیلیا تو شرایط منن و تاثیر هورموناس

منو این روزا مادرشوهرم و خود شوهرم با حرفا و رفتارشون خیلی اذیتم کردن برا همین اینقدر ناراحتی میکشم ...

خدا تو دلیت و حفظ کنه، به هر حال آدم تو بارداری حساس تر میشه و اطرافیان باید بیشتر هوای خانم باردارو داشته باشن، کاملا درکت میکنم، اما سعی کن بیشتر مواظب تو دلیت باشی و خودت هوای خودتو داشته باشی، این روزا میگذره اما خاطره کارا و رفتار اطرافیان از ذهن آدم نمیره

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....