2777
2789

به این گروه یسر بزن گلم

با اصرارو اشتیاق شما بالاخره گروهو انتقال دادم به نرم افزار ایتا❤️❤️❤️❤️

گروه براتون آوردم درجه یک !!!!

خانم های تپل که هزار راه رو رفتید و نتیجه نگرفتید

👈🏻اینجا تضمینی عالیه 👉🏻

فقط کافیه  برای راهنمایی بیشتر بری پیوی الهام جون در ایتا با این لینک👇❤️

https://eitaa.com/Eli_manager

یا به این ایدی پیوی بدید👇

Eli_manager@

این‌گروه‌ لاغری حرفه ای با سابقه ۸ سال کارکرد قوی برای رسیدن شما به ارزوهاتون در حال تلاش هست🥰.

برنامه‌ های متنوع و چالش های اصولی و موثر.

رقابت گروهی و هیجان انگیز بین اعضا👍جایزه هر هفته به بالاترین کاهش وزن🎁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این گروه یسر بزن گلم با اصرارو اشتیاق شما بالاخره گروهو انتقال دادم به نرم افزار ایتا❤️❤️❤️❤️ ...

هر هفته وزن میفرستند؟؟

سال ۹۷ تو اینجور گروه‌ها بود که پیش رفتم خیلی خوب بود وقتی به تثبیت رسیدم اومدم بیرون و حالا بعد از بار دوم بچه‌دار شدم دوباره ۲۳ کیلو چاق شدم و میخوام ۱۰ کیلو لاغر کنم دنبال اینجور گروه بودم که پیدا نمیکردم 

هر هفته وزن میفرستند؟؟ سال ۹۷ تو اینجور گروه‌ها بود که پیش رفتم خیلی خوب بود وقتی به تثبیت رسیدم او ...

اره گلم هر یکشنبه وزنکشیه.زودتر پیوی بدید به الی جون که دو نفر جای خالی فقط دارن.♥️🙏