2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا آنقدر ب مرگ فکر میکنم

440 بازدید | 18 پست

همش فک میکنم قراره بمیرم 

هر شبم خواب مرده هارو میبینم

از مرگ هم تصور خوبی ندارم 

چکارکنم

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 

افسردگی گرفتی من تازه زایمان کردم همش ب مرگ فک میکنم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری !!!

به چیزای خوب فکر کن 

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

افسردگی گرفتی من تازه زایمان کردم همش ب مرگ فک میکنم

منم ۳ ماهه زایمانکردم

مثلا تا جاییم درد میکنه فک میکنم دارم میرم 

هر شب خواب ی مرده رو میبینم فک کنم خواب کل خاندانم رو دیدم

منم ۳ ماهه زایمانکردم مثلا تا جاییم درد میکنه فک میکنم دارم میرم  هر شب خواب ی مرده رو میبینم ...

افسردگی زایمان گرفتیم ما من خیلی عصبی هم میشم و دلم فقط تنهایی میخواد جوری ک مادرم همش میترسع بلایی سر خودم یا بچه هام بیارم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
چون برات مهمه خوابشو میبینی قرآن زیاد بخون با معنی و تفسیر بخون الان برو قرآن رو شانسی بازکن بخون

با خودم میگم حتما میخوام بمیرم ک انقد خواب مرده هارو میبینم 

از ی طرفم هی میگن قانون جذب بیشتر میترسم

وقتی اینطوری شدی سریع ذهنتو ببر سمت چیز دیگه ای  در رابطه با مرگ بنظرم دچار وسواس شدی

اره 

ذهنیتم بهم ریخته 

نمی دونم چکارکنم  فکر مرگ اعصاب برام نزاشته

زیاد بهش فکر کنی مریض میشی 

برای خودت خرید کن تفریح برو از فکرت در بیاد 

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر