افسردگی گرفتی من تازه زایمان کردم همش ب مرگ فک میکنم
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند که تنها خودش را میبیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته میشود... تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر
منم ۳ ماهه زایمانکردم مثلا تا جاییم درد میکنه فک میکنم دارم میرم هر شب خواب ی مرده رو میبینم ...
افسردگی زایمان گرفتیم ما من خیلی عصبی هم میشم و دلم فقط تنهایی میخواد جوری ک مادرم همش میترسع بلایی سر خودم یا بچه هام بیارم
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند که تنها خودش را میبیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته میشود... تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی میکند که تنودش ر