2777
2789
عنوان

معلم های عزیز تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای این که حرف اش نخورده و دهن سوخته هست  منم دیشب گفتم آره اصلا حقوقمون از همه بیشتر شده چشم ...

من هرکس میپرسه دقیق میگم حکمم ۱۸،۸۰۰هست 😃ببینم چه فشاری به دیگران میاد؟

بیخود کردن .اگر شعور داشتن یا حداقل مطلع باشن یک معلم کل خرداد باید در مدرسه حضور داشته باشه چه دانش ...

این رو که خودم هم می دونم همکار جان اما نرود میخ آهنی در سنگ

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
من هرکس میپرسه دقیق میگم حکمم ۱۸،۸۰۰هست 😃ببینم چه فشاری به دیگران میاد؟

🤣🤣🤣

پس منم از این به بعد ۲۴۲۰۰ می گیرم 

🤣🤣🤣

اين خانه از پاي بست ويران است عزيزم با گزارش زدن ما چيزي تغيير نمي کنه تا معما اعتراض مي کنن فضاي ...

دقیقا دیشب من هم داشتم برا دوستان می گفتم که عزیزان بخشی از اعتراض معلم ها به حقوق هست بخش دیگرش به شرایط نابرابر و بد آموزشی هست البته که اونها اگر بگن معلم ها بخاطر شرایط بد آموزشی اعتراض کردن که حتما خانواده ها و دانش آموزان هم به معلم ها می پیوندند و دیگه نمی تونن جمعشون کنن پس اون تیکه رو سانسور می کنن و فقط حقوق رو می کنن تو بوق تا یک عده بخیل هم بیان کمکشون و معلم ها رو سرکوب کنن😑

🤣🤣🤣 پس منم از این به بعد ۲۴۲۰۰ می گیرم  🤣🤣🤣

آره بگو....چشم تنگ دنیا دوست را یاقناعت پر کند یا خاک گور ...اوناکه واقع بین هستن میدونن کفاف یه زندگی رو نمیده اوناکه بخیلن بزار حسابی حرص بخورن