2777
2789
عنوان

معلم های عزیز تشریف بیارید

269 بازدید | 22 پست

لطفا از این به بعد هرکس تو سایت تاپیک زد یا پست گذاشت راجع به حقوق معلم ها نظرات بی ربط داد گزارش بزنید سریع بترکه 

به هیچ کس مربوط نیست معلم ها چقدر حقوق می گیرن چشم حسود شون کور 

حق کسی رو نخوردن 

بعد از شندرغاز اضافه شدن حقوق معلم ها حقوق هیچ کس کمتر نشده 

از سر سفره کسی نون نخوردن 

شاکی هستید برید یقه اونا رو بگیرید که از سفره تون نون می خورن و درباره اونا نظر بدید

پس لز این به بعد فقط گزارش و تمام 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

آخه حقوقشون اضافه نشده که

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا همچین موردی برخورد نکردم🤔

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
همکا ر عصبانی☺️☺️

حق دارم عصبانی باشم 

راجع به هر شغلی اینجا بحث بشه 

معلم ها رو می کشن وسط و حقوق نداده رو به روشون می کشن که سه ماه تعطیل و ... توهین می کنن

آخه حقوقشون اضافه نشده که

این اخبار لعنتی  دوشب پیش من شنیدم گفت اوناکه زیر ۱۵ هستن یه افزایشی دارن ...لعنتی چرا مال همه ارگانها رو نمیگی ...لعنتی اوناکه بالای ۱۵ هستن چی..‌‌‌‌...

حالا چقدر اضافه شده؟😁 من نمیدونم چرا گارد میگیرید بابا جای خداروشکر کردن بگید آره خداروشکر اضاف کر ...

برای این که حرف اش نخورده و دهن سوخته هست 

منم دیشب گفتم آره اصلا حقوقمون از همه بیشتر شده چشم حسودمون هم کور بشه 😎

اين خانه از پاي بست ويران است عزيزم

با گزارش زدن ما چيزي تغيير نمي کنه

تا معما اعتراض مي کنن فضاي مجازي پر مي شه از کليپ تنبيه دانش اموز،تا قرار مي شه دوزار به حقوق ما اضافه شه کل اخبار از وزير تا سفير ميان مي گن

خب نتيجه اش همينه ديگه

تا حالا ديدين تو اخبار اعلا کنن بانکيا چقدر به پرسنلشون وام مي دن،بگن شرکت نفت پتروشيمي اداره برق يا مخابرات کي و چقدر حقوق پرسنلش رو اضافه کرده?

الانم که ياد گرفتن تا اعتراض مي شه پرستارا و کادر درمانو ميزارن مقابلمون

من از مردمم گله ندارم،درک مي کنم چرا اينطوري فکر مي کنن

اما اونيکه ازش گله دارمو نمي تونم براش گزارش بزنم!!

حق دارم عصبانی باشم  راجع به هر شغلی اینجا بحث بشه  معلم ها رو می کشن وسط و حقوق نداده ر ...

بیخود کردن .اگر شعور داشتن یا حداقل مطلع باشن یک معلم کل خرداد باید در مدرسه حضور داشته باشه چه دانش آموز باشه چه نباشه .از یک شهریور حضور بزنه تو مدرسه ....که اگر مدیر کاری نداشته باشه بقیه خرداد وشهریور میتونن در دسترس باشن .جوری که بگه فردا صبح بیاد برا امضا یی چیزی حاضر باشه.

مدیر ومعاونین یا تیر یا مرداد فقط یک ماه  مرخصی  میتونن برن .

اینو توضیح دادم لطفا کپی کنید هرکس گفت سه تعطیلن جهت اطلاع بکوبید تو صورتش

حسودن گلم حسود غیر از حسادت من‌چیزی حس نمیکنم وگرنه لزومی نداره راجع به چیزی که اصلا بهشون ربطی ندارند نظر بدن.اگرچه همین الان هم یکی ربپ میزنه میگه من‌خودم پزشکم یا مهندسم   معلمی چیه آخه ولی دلم میخواد اینجوری نظر بدم راجع به معلما🥴🥴🥴

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
این اخبار لعنتی  دوشب پیش من شنیدم گفت اوناکه زیر ۱۵ هستن یه افزایشی دارن ...لعنتی چرا مال همه ...

اخه با ۱۵ چکار می شه کرد خواهر ماهی ۱۵ باشه که نیست یعنی روزی ۵۰۰

خوب ۵۰۰ خرج یک بار میوه فروشی هست سوپری رو چکار کنیم ؟

گوشت چی ؟

لباس و پوشاک و تفریح و کادو و حمل و نقل و درمان و... چی ؟؟

تاز  ۱۵ هم نیست آخه که به اونم دل خوش کنیم 😮‍💨