2777
2789
عنوان

کیا رابطه خوبی با پدر مادرشون ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 61 پست

من ازشون متنفرم سرنوشتمو تغیر دادن تف توروشون

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم آره واقعا گند زدن به زندگیمون  من بابام تو پول دادن فرق میزاره به داداشم هرچقدر بخو ...

حق داری عزیزم.من که فاصله گرفتم ازشون هرچی کمتر ببینمشون راحت ترم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزممم چه بد☹️خدا پدر و مادر بد رو لعنت کنه واقعا فقط دل میشکنن 

الهی آمین نمیدونم چرااین بیلیاقتا بچه دار شدن

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
مادرم خیلی بین منو نامزدم و بهم میندازه اصلا هم دست تودش نیست زبان تند و تیزی داره..😔یه ماهه بخاطر ...

الهییی خب عزیزم سعی کن زودتر بری سر خونه زندگیت باهاشون قطع ارتباط کن 

الهییی خب عزیزم سعی کن زودتر بری سر خونه زندگیت باهاشون قطع ارتباط کن 

چند ماه دیگه اگه خدا بخواد عروسی میکنیم. تا میبینه گوشیم زنگ میخوره ازم میپرسه چیکارت داشت دوست داره همش دخالت کنه بهش میگم گوشیش خاموشه میگه توهم گوشیتو خاموش کن😐😐

اگه متاهلی که خوشبحالت حداقل کمتر میبینیشون من مجبورم هرروز ببینمشون واقعا ازشون متنفرم 

توام یه جوری دور شو .نمیشه خوابگاه بری به بهونه درس؟

چند ماه دیگه اگه خدا بخواد عروسی میکنیم. تا میبینه گوشیم زنگ میخوره ازم میپرسه چیکارت داشت دوست داره ...

مامان منم تو همه کارام دخالت میکنه لعنت بهش

خداروشکر عزیزم ایشالله خوشبخت ترین باشی

منم همینطورم

هیچوقت یادم نمیره ۱۵ سالگی زندانم کردن

همه دوستام میرفتن خونه هم من هیچ سرگرمی نداشتم

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
توام یه جوری دور شو .نمیشه خوابگاه بری به بهونه درس؟

خوابگاه بیشتر اذیت میشم خیلی درونگرام 

بعد بابام بزور به من پول میده به هرکی پول میده ولی من نه ، من شانس هیچی ندارم اینم روش دیگه آخر هر دردی اینه که آدم بمیره راحت شه منم این بخت و شانسم بود ببینم خدا چی میخواد

خوابگاه بیشتر اذیت میشم خیلی درونگرام  بعد بابام بزور به من پول میده به هرکی پول میده ولی من ن ...

خدانکنه عزیزم نگو اینجوری.برو سرکار تا تا محتاج اونانباشی.چندسالته؟