من راستش علاقه ای بهشون ندارم خیلی وقتها جلوی پیشرفتم رو گرفتن و خیلی خودخواهن فقط خواسته ها و حرفایه خودشون براشون مهمه منم کلا خودم رو جدا از اونا میدونم کلا دنیای من ازشون جداست و هیچوقت نمیبخشمشون
منم همینطورم هیچوقت یادم نمیره ۱۵ سالگی زندانم کردن همه دوستام میرفتن خونه هم من هیچ سرگرمی نداشتم
عزیزدلم درکت میکنم 🥺منم هروقت میخواستم برم حتی یه کلاس مهارتی چیزی بابام میگف نرو نمیزاشت هی میگه تو به هیچ جا نمیرسی مامانم میگه کی تو تو میخوای برسی به جایی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزدلم درکت میکنم 🥺منم هروقت میخواستم برم حتی یه کلاس مهارتی چیزی بابام میگف نرو نمیزاشت هی میگه ت ...
خیلی سختی کشیدم خواهر
تو همه چیززم دخالت میکنن
چی میخرم چی میپوشم چی میگم
ازم توقع دارن درک و رفتار من ۲۲ ساله اندازه زنای ۶۰ ساله باشه
نوجوون ک بودم همه پیامامو با دوستام میخوندن و تحقیرم میکردن
کاری کردن ک دست بزنم ب پنهون کاری
میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
منم فقط مدرسه میرفتم.۳ماه تابستون کلااا خونه بودم چون چادر نمیپوشیدم حق بیرون رفتن نداشتم😶
نابودم کردن نابود
آدم ندیده شدم
روانی شدم تپش قلب گرفتم
با اینکه هیچ کاری نکرده بودم تو ۱۵ سالگی بابام بهم تهمت میزد که تو آره میخوای بری بیرون پسر ببینی
میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋
نابودم کردن نابود آدم ندیده شدم روانی شدم تپش قلب گرفتم با اینکه هیچ کاری نکرده بودم تو ۱۵ سالگی ...
واسه منم همینقدر متعصب و مریض بودن.یه سری بیرون تو ماشین بودیم من همینجوری فکرم مشغول بود بیرون و نگاه میکردم.بابام فحش و کشید بهم که داری به پسر امار میدی😑
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزم درکت میکنم منم تو شرایط توعم دیگه فقط میگم خدایا حالا که گذاشتیم تو این زندان هیچی نمیخوام ولی ...
من قرص خوردم ولی چیزی نشد
کاری کردن ب دیگران التماس میکردم فلانی توروخدا ۵ دقیقه بیا خونمون دلم پوسید
فلانی ۵ دقیقه گوشیتو بده ببینم دنیا دست کیه
همه جا خار و خفیفم کردن ب ذلت انداختنم
واسه منم همینقدر متعصب و مریض بودن.یه سری بیرون تو ماشین بودیم من همینجوری فکرم مشغول بود بیرون و نگ ... : /discussion/topic/11388007/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%a8%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%be%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%b4%d9%88%d9%86-%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86?postId=297280407
ایشالا خدا به هیچ کدوم از این پدر مادرا بچه نده
پسر دوست دارن ولی کلا به من پول نمیدن مثلا به مامانم پول میده ولی من نه ، من خار دارم
من کلا همیشه خار داشتم همیشههه