2777
2789

چرا؟بیاین حرف بزنیم

من راستش علاقه ای بهشون ندارم خیلی وقتها جلوی پیشرفتم رو گرفتن و خیلی خودخواهن فقط خواسته ها و حرفایه خودشون براشون مهمه منم کلا خودم رو جدا از اونا میدونم کلا دنیای من ازشون جداست و هیچوقت نمیبخشمشون

من ولی سکوت میکنم

جلوی پیشرفتمو میگیرن 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ولی سکوت میکنم جلوی پیشرفتمو میگیرن 

این فقط یه مورده

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

نه شرایط  نه توانایی نه اعصاب و اخلاق و حوصله بچه دارشدن نداشتن فقط میخواستن گندبزنن تو زندگی من و برادرم😑منم هیچوقت نمیبخشم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
رابطم با پدرم خوب بود الان دیگه خنثی ام بهش خودش خراب کرد اون مثل قبله اما مگه دل شکسته من درست میشه

من بابام بیشتر فرق میزاره مثلا من اکه پول بخوام نمیده ولی اگه مامانم یا داداشم بخوان میده مشکلی نداره🙂

نه شرایط  نه توانایی نه اعصاب و اخلاق و حوصله بچه دارشدن نداشتن فقط میخواستن گندبزنن تو زندگی م ...

الهی عزیزم آره واقعا گند زدن به زندگیمون 

من بابام تو پول دادن فرق میزاره به داداشم هرچقدر بخواد پول میده ولی من نه🙂بعد هرکاری داره همش به من میگه و کلا اوکی نیستم با افکارش مامانمم واقعا بدترین آدم روی زمینه خون به دلم کرده روز و شب سرم داد میزنه واسه هرچیزی باید جواب پس بدم