2777
2789
عنوان

با این مستاجر چیکار کنم من😭😭

969 بازدید | 48 پست

عصاب برام نزاشته سر سالش ۱۵ روز دیگه اس ، من ۳ ماه قبل اطلاع دادم اگه نداری لطفا به فکر یه جای دیگه باش😓  بخدا تو این ۱سال هیچ وقت سر موعد کرایه نداده ، خودم مستاجرم روز اول بهش گفتم خانوم فلانی لطفا سر موعد کرایه رو پرداخت کن منم باید یه چیزی بزارم روش بدم به صاحب خونه ام ، بخدا روانیم کرده 😣 شارژ ساختمون نمیده ،پسرش سر  مدیر ساختمون و شکسته . همه اش به من زنگ میزنن ، الان نیم ساعت پیش رفتم ببینم جا پیدا کرده یا نه ، که وقت بازدید بده دیدم گرفتن خوابیدن 🙁 انگار نه انگار . تا حرف میزنم التماس میکنه ، آقا چه غلطی کردما به ۵ نفر خونه دادم 😣 قیمت کم دادم نه بلند میشه نه اجازه بازدید میده . خودمم باید جا به جابه جا بشم 😭 کسی مثل من بوده ؟

برا ما هم ۱۰ روز بیشتره ک از مدت گذشته.کرایه‌های قبلی رو هم نداده

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شکایت کن ازش

گناه داره

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

وای دعا میکنم زودتر پاشن‌. ما دوسال پیش به یکی دادیم روانیمون کرد شکایت کردیم ۵ماه درگیر بودیم. ولی پارسال دیگه شد تجربه به یه زن و شوهر دادیم با یه بچه‌ی ۱۳ساله. آدمای خوبی هم هستن هم محترمن هم به موقع اجاره رو میدن. ولی درکت میکنم و از ته دل دعا میکنم اینا پاشن و یه مستاجر عالی بیاد جاشون

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
اذیتاشو نخوندی؟ 

خوندم پول نداره چیکار کنه خو

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)