2789

با هیچ جمله ای حرف همه برام فاقد اهمیته

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانم دختر شما هیچی نمیشه:)

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

دیگه حوصله ندارم بهش فکر کنم کم مونده اشکم در بیاد از همه متنفرم از زندگی متنفرم اینقدر داد کشیدم جیغ کشیدم گلوم درد میکنه خدایا خلاصم کن

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 

این جمله ای که میگه مونده به موقعیتش..

شاید انتظار بیجایی داشتی ازش..

مثلاً وظیفه شوهرت یا خودت بود ولی تو از بابات انتظار داشتی..

به قرآن دوستت ندارم..

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

شوهرم گفت ج ن د ههه. قلبم شکست . یعنی بغض داشت خفه ام میکرد .. صدای تیکه تیکه شدن قلبمو شنیدم . من دارم جدا میشم ازش

خدایا شکرت بابت همه چیز❤️ من الان تو سخت ترین حالت زندگیم هستم ولی بازم خدا رو شکر میکنم❤️❤️

ای کاش میمردی از طرف مادرم درسته عصبانی بود اما فراموش نمیشه یا اینک بخاطر اینک ی بار دوست پسر داشتم و رفتم قرار خواهرم هی تیکه بارم میکنه با اینک مجبور شدم اون رابطه رو تموم کنم...