2821
2789
عنوان

ژل شستشوی واژن آره یا نه؟

10442 بازدید | 35 پست

تعداد بیشتری میگن خوبه هفته ای نهایت دوبار استفاده بشه،تعداد کمی میگن بدتر عفونت می گیری!!من الانشم جسارتا ببخشین عفونت دارم که به داروها مقاوم شده خارش کم ..ترشحات..الان میتونم استفاده کنم اصلا؟بعد وقتی ناحیه خارجی واژن ژل زدیم تا چند وقت بمونه و بعد آبکشی کنیم؟دفعه اولمه و نمیدونم چکار کنم

نه واقعا لازمه من اگر هر روز دوش بگیرم میزنم اگر نه ۳ بار در هفته 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

نه نه

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رفتم دکتر واسم نوشت گفتم چی هست گفت یعنی چی مگه تا الان استفاده نمیکردی

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏
واقعا چرا 

خب خوب نیس من یمدت میزدم خیلی نابود شدم نابود التهاب داخل و بیرون ..نزدم خوب شدم ...کلا شوینده خوب نیست میگفت نهایتش تو حموم با شامپو بچه اونم سطحی 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

تا الان هر چی دکتر زنان رفتم همشون بلااستثناء گفتن ژل شست و شو استفاده نکن چون خودش باعث عفونت قارچی اینا میشه، فقط لباس زیر نخی بپوش، تو خونه نپوش، بدنتو بعد سرویس رفتن کااامل با دستمال پارچه ای خشک کن، آب هم زیاد بخور... الانم ک تابستونه شربت آبلیمو بخور خیلی خوبه، ولی آب خیلی بخور تا ادرار شفاف و سفید بشه

2825
2823
2791
2779
2792