2777
2789

هرکاری کردم دیروز باهام نیومد دکتر حتی تا ی خیابونم نیومد دنبالم.میگفت تو باشگاه بهم امپول زده مربی گفته باید استراحت کنی و درد دارم و.....حتی گفت برگشتن میام دنبالت چمیدونم شب میریم بیرون بعد گفت نه باید استراحت کنم.حالا امروز با رفیقاش قرار گذاشت برن ورزشگاه فوتبال ببینن .بعد رفته به گشتن بازم داره با رفیقش میره استخر و بعدم شام بخورن.ادمی که برا من پاش درد میکنه اینطوریه.شما بودید ناراحت نمیشدبد؟هرچی از ناراحتیم میگم فقط حقبه جانبه و براش مهم نیس چیکار کنم به خودش بیاد از دستس افسرده شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ادمی که میخاد زن نگه داره دوستاشو باید ول کنه 

تو فردا با پول استخرو باشگاهت میخای برام عروسی بگیری ؟بگو همین دوستات چولاق شدی میان بهت پول بدن بگن میخای عروسی بگیری؟

والا دا 

خانما حالا کسایی ک خاستن بیان گروه روبیکامون https://rubika.ir/joing/EEJJCFCG0VHCXEAGRRAYTMQKLEYURROS

بی اهمیتی تنها راهشه.. البته نه این ک کلاا بی تفاوت بشی نسبت بهش.. یجوری باش ک وقتی پیششی بهترین حسارو داشته باشه، و از طرفی زیاد نرو پیشش.. بنظرم هرچند حق داشتی ک دلت بخواد باهات بیاد دکتر، ولی وقتی خودش نخواسته بیاد، تو هم باید سعی کنی برات مهم نباشه..💁🏻‍♀️

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
ینی چی برا تو وقت نمیزاره پس ببخشید موقع عشقبازی هم برا با دوستاش وقتی مواقعی تو نیازش داری نیست

دقیقا تازه میگم پشتم نیستی کلی منت میذاره من تورو میبرم سرکار.من تورو میبرم دانشگاه

میخوای حالش جا بیاد؟ میخوای بیفته دنبالت؟ می خوای دیگه واست ناز نکنه؟

بشین سرجات. به هیچ عنوان نه زنگ بزن نه پیام بده. اگر زنگ زد گوشی رو بردار الکی هرو کر راه بنداز. انگار که با دوستاتی. مثلا تو خونه دوستاتی. یا اونا خونه شمان.

گفت بیا بیرون بهانه بیار. اصلاااا قهر نباش. ولی خیلی حرفه ای بهانه بیار یمدت نرو.

دفعه های بعدی هم سعی کن یکم با اکراه قبول کنی بری. بگو کار دارم.....

ببین چجوری میفته دنبالت

این روش رو ادامه بده تا همیشه خودش دلش بخواد ببیندت