2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

3257 بازدید | 18 پست

دوستان کسی تا حالا شنیده که پولیپ  خانم های یائسه خوشخیم هست یا نه؟

مادرم ۵۱سالشه ، با ازمایش دکتر گفته یائسه شده اما ذخیره تخمدانش یک صدم هست هنوز صفر نشده ، هیچ علائمی نداره ، پولیپش ۲.۵سانتیِ ، چندتامیوم داره و ضخامت اندومترش ۷شده ، تخمدان و رحم نرمال هست

، دکتر گفته باید کورتاژ و هیترپسکوپی و پولیپکتومی شه،

کسی اطلاعاتی داره؟

مادر منم پولیپ رحمی داشت تازه هنوز یائسه هم نشده بود خونریزی های شدید داشت و محبور شد کاملا رحمشو در بیاره..حتی خواهر شوهرمم مبتلا به همین بیماری شد و اونم رحمشو در اورد. مادر شماهم میتونه این عمل رو انجام بده و راحت بشه. خیلی سخته. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم داشت فیبرم خونریزیش خیلی زیاد بود ۱۵سال مقابله کرد جراحی نکنه یه دکترم گفته بود یا باید تت یایسکی تحمل کنی وخودتو تقویتم بکنی یا رحمتو دربیاریم....دکترا میگفتن یائسه بشی دیگه اونام تموم میشن

مادر منم پولیپ رحمی داشت تازه هنوز یائسه هم نشده بود خونریزی های شدید داشت و محبور شد کاملا رحمشو در ...

کاش کورتاژ میکردن حتما خوب میشدن خواهر من با کلی ترس بعد ۱۵سال کورتاژ کرد چهارساله دیگم درنیومده خوب شده...دکترا خیلی بی رحمی میکنن دستور برداشتن رحم میکنن با کورتاژ حل شدنیه خیلیلاشون علمشو ندارن میگن رحم رو دربیارن

مادر من خونریزی و لکه ندارن ، خیلی میترسم چیز بدی باشه

نه نترس چیزی نیس یائسه بشه دیگه اونام تموم میشن ....پولیپ فقط باعث خونریزی شدید ومانع بارداری میشه فقط ...مادر شپا که خونریزی نداره پس دیگه ترسی نیس

مادر من خونریزی و لکه ندارن ، خیلی میترسم چیز بدی باشه

همه خانمها ک پولیپ رحمی دارن بعضی اندازه سیب زمینی بعضیا اندازه نخود.. هرچی دکترش گفته انجام بده.. 

نه نترس چیزی نیس یائسه بشه دیگه اونام تموم میشن ....پولیپ فقط باعث خونریزی شدید ومانع بارداری میشه ف ...

مامان من از اخرین پریودش ۸ماه میگذره ، قبلشم یکسال فقط لکه میدید، ۸ماه پیش سونوگرافی لگن نشون نداد، اینبار هم فقط گفتن یچیزی میبینن که با سونوی واژینال مشخص شد ، سایزش بزرگِ و ضخامت اندومترش بالا رفته ، اخه میگن بعضی پولیپا بدخیمن ، دکترم گفته باید نمونه برداری کنن بفرستن پاتولوژی که سلول بد نداشته باشع یوقت

کاش کورتاژ میکردن حتما خوب میشدن خواهر من با کلی ترس بعد ۱۵سال کورتاژ کرد چهارساله دیگم درنیومده خوب ...

نه مادر من خیلی اذیت میشد.. دیگه بنده خدا خسته شده بود وقتی پریود میشد ظربان قلبش میومد پایین.. دیگه در اورد انداخت دور 

همه خانمها ک پولیپ رحمی دارن بعضی اندازه سیب زمینی بعضیا اندازه نخود.. هرچی دکترش گفته انجام بده..&n ...

اره خب اون که دکترش گفته که انجام میشه ، میخواستم ببینم کسی همچین تجربه ای داشته یا دیده تو سن یائسگی