2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری

333 بازدید | 54 پست

غصه حرف های اطرافیان و فامیل و سوال جواب هاشون رو نخورید

و اصلا بهشون فکر نکنید، خیلیا فقط هدفشون از این سوالا اذیت کردن شماست و اگ ناراحت بشید اون هارو ب هدفشون رسوندید

هیچوقت یادم نمیره تو سال کنکور چقدر حرف بیخود از فامیل شنیدم و چقدر سعی میکردن منو بکوبونن

رو کار خودتون تمرکز کنید و به خاطر افراد بی ارزش استرس نداشته باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکیشون و دلم میخواد دس بندازم خفه کنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مرسی ازت واقعااا یکی از گوه ترین سال های زندگی هر آدمیه

من همیشه این موقعا دلم برای بچه های کنکوری خیلی میسوزه

از کنکور من ۱۱ سال گذشته اما این نزدیکان مثل ی سالگرد همیشه غم عمیقی رو دلم میشینه بخاطر اونهمه استرسی ک ب خودم وارد کردم

من همیشه این موقعا دلم برای بچه های کنکوری خیلی میسوزه از کنکور من ۱۱ سال گذشته اما این نزدیکان مثل ...

🥲🥲🥲

الان دکتری؟

من اصلا هدفی هم ندارم توی درس😀

امسال دیگ هر رشته ای بیارم میرم دانشگاه

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
عزیزم حرف زدنش اسونه  ولي عمل کردن بهش خیلی سخته 💔 با حرفاشون انگار ریز ریزت میکنن  او ...

آره عمل بهش سخته باید کلی خودمون رو عادت بدیم ک بی تفاوت باشم

بخصوص اگر مامان بابای ساکتی داشته باشی

هرکس رد میشه یچیزی بهتون میگه