2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 134859 بازدید | 268 پست
کجا عمل کردن؟؟

ایلام عمل کرده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چربی چشمتون برنگشته؟ من تنها ارزوم اینه دوباره چشام پف داشته

عزیزم مشکل چشم هاتون با گذشت زمان خوب شد ؟

منم عمل کردم یک ماه گذشته 

چشمام مثل هم نیستن دکترم میگه با گذشت زمان خوب میشه 

چشم های شما با گذشت زمان خوب شدن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر این پست هرروز میذارم تا هیچ دختر جوونی اشتباه منو تکرار نکنه و قدر صورت طبیعی خودشو بدونه

سلام عزیزم الان چشات خوب نشده کاش چند وقت پیش پستتو میدم ۱۶ روزه عمل کردم چشام گود شده همه میگن کوچیک شده زیاد پف نداشت چشام کشیده و درشت بود الان گرد و ریزو گود شده   پیش دکتری رفتم که برا چهار ماه بعد وقت مشاوره میده برا وقت عمل شش ماه طول میکشه و هرکسیرو عمل نمیکنه  خیلی ناراحتم چشام تاب تا هم شده تو خوب شدی ؟ 

امیدوارم بهترین چیزا نصیبت بشه  🥰
سلام عزیزم الان چشات خوب نشده کاش چند وقت پیش پستتو میدم ۱۶ روزه عمل کردم چشام گود شده همه میگن کوچی ...

نه عزیزم، متاسفانه این که میگن بعد از ۶ ماه خوب میشه دروغ محضه. و تا به تا نبودن چشام هم خوب نشده، واقعا دکترمو نمیبخشم که به خاطر پول منو مجاب کرد که اگه عمل کنم خیلی خوب میشم ولی این درصورتیه که همه دکترهایی که بعدش برای درست کردن خرابکاری این اقا رفتم گفتن شما اصلا احتیاجی به عمل نداشتی چون بیشتر پف چشمت استخون بوده.

عزیزم مشکل چشم هاتون با گذشت زمان خوب شد ؟ منم عمل کردم یک ماه گذشته  چشمام مثل هم نیستن دکتر ...

نه عزیزم همونجوریه بهتر نشده دروغ محضه که میگن درست میشه بهتر میشه

نه عزیزم، متاسفانه این که میگن بعد از ۶ ماه خوب میشه دروغ محضه. و تا به تا نبودن چشام هم خوب نشده، و ...

اخه بعضی ها با گذشت زمان مشکلشون برطرف شده انشالله هر کس کاری میکنه از کرده ی خودش پشیمون نشه در کل عمل حساسی هست 

سه ماهه عمل کردم پلکم کوتاه شده فاصله چشموابروم کمه دارم دق میکنم ینی دوباره پلکم اویزون میشه یاهمینجوری کوتاه میمونه وای که چقد وحشت ناکه افتادگی پلکم خیلی قشنگتربود، چشام حالت طبیعیشوازدست داده انگاری که زل زدم به یه جایی انقدچربی پلکم وبرداشته دکترکه پلکم گودشده چشامم ریز شده ینی نمیدونن چربی زیرپلک چقدتوزیبایی تاثیرداره  فقط چربی های اضافیومیتونن بردارن،، 

الهی خدا لعنتش کنه بابایی رو 

الان خاله من۲ماهه عمل کرده چشماش گود شده ابروهاش اومده پایین کارش هرروز گریه اس میخاد شکایت کنه از دکتره ناشی و بی سواددش 

شمافکرشو بکنین سرعملش دستگاهش خراب میشه و سیگار میکشه این چه دکتر بی وجدانیه 

عزیزم شما تایپیک زدین برای دکتر بابایی ناراضی هستین شمارتونو بزارید ممنون میشم باهاتون تماس بگیرم 

اصلا این کارا عوارض داره.....................من میخاستم تزریق چربی انجام بدم از ترسم دنبال یه دکتری بودم با بیهوشی انجام بده که پیدا نکردمو و انجام ندادم..........الان میگم چه خوب شد انجام ندادم.......................بابا پوسته دیگه باید روند پیریشو طی کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الهی خدا لعنتش کنه بابایی رو  الان خاله من۲ماهه عمل کرده چشماش گود شده ابروهاش اومده پایین کار ...

بهوش بوده خالت که دیده سیگار میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......