2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نخوردم اضافه وزن دارم 😂 

ولی همسرم خوزده‌البته خودش عطاری داره قرص فرشته اصل و پودر جنسینگ اصل البته فرشته خوبه ها اما میگن عوارض داره اببته برا همسرم عوارضی نداشت ولی جنسینگ بهتره 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
میخوام معجون بوعلی بخرم امتحان کنم میگن خوبه

همین که ظرفش ابیه

همسرم میخورد خیلی چاق شد جوری که بهش میگفتم نخور دیگه بسته 

از ۶۸ به ۹۵ رسید یه ده تایی فک کنم خورد 

ولی وقتی قطعش کرد کم کم مثل اولش شد

من گین اپ خریدم یه هفتست دارم میخورم فقط شکمم ورم کرده

هـے تواز اینکه امروز مورد توجـہ همـہ هستـے خوشحال نباش   تیتر اول روزنامه کاغذ باطلـه ی فرداست ‌ـ๛☠🚮‏《 یکم که بزرگ شی و عقلت برسه،عین پرگار دور خودت یه دایره میکشی و هر کسی رو راه نمیدی توش!                                                                          
همین که ظرفش ابیه همسرم میخورد خیلی چاق شد جوری که بهش میگفتم نخور دیگه بسته  از ۶۸ به ۹۵ رسی ...

دوره داره باید کم کم بخورن یهو قطع کردن برگشت داره همسر من به زور ۷۰ یود تا ۱۱۰ رفت الان بعد چهارسال گذشته ۹۰  البته از این نبود

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕