2777
2789

لینک بدین بزنم

لایک کنید گزارش زدین

الکی فقط نیاید لینک بدینااا😐😂 خودتونم گزارش بزنید 

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11292310/%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7-%d9%86%d8%a7%d9%85%d8%b2%d8%af%d9%85-%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9?postId=295206928

خیلی زیاده برای من حال ندارم  ک بگم کدومو بزنید آخه همش باید زده بشه 😐😂

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش الکی نمیزنیم چون خودمون تعلیق میشیم😜

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
گزارش الکی نمیزنیم چون خودمون تعلیق میشیم😜

واقعا تعلیق میشیم😐

من هرکی میگه برام بزن میزنم😐😂

واقعا تعلیق میشیم😐 من هرکی میگه برام بزن میزنم😐😂

اره خود نی نی یارگف منم دیگ ترسیدم😂💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اره خود نی نی یارگف منم دیگ ترسیدم😂💔

شانس منه😑😂 

هر دفعههه سر تاپیک حذف تاپیک یادم میره