2777
2789
عنوان

راهکار بدید برای ترک سیگار

156 بازدید | 14 پست

هم خانمها و هم آقایون

لطفا به کمکتون نیاز هست

همسرم سیگاریه؛ خیلی ناراحتم

راهکار بدید برای ترکش؛ تو خونه پیش من و بچه ها نمیکشه؛ ولی بهرحال سیکار برلی سلامتی مضره؛ قبلا کمتر بود الان بیشتر شده؛ پدر و مادرشم چند بار ازشون خواستم اصلا براشون مهم نیست.😔 

میام همه رو میخونم کامل 

مرسی که وقت میگذارید

میشه این سه تارو گزارش بزنین؟ خواهش میکنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8917133&slug=%D8%AA%D8%A7-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D8%A8%DB%8C%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%A9%D9%86%D9%87&postId=242665587

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9002567&slug=%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%A8%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%B4&postId=244395997

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11140122&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%A8%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%D9%85&postId=291935111

۵۰۰۰ تا صلوات بفرست برام میام شوهرت رو میزنم آنقدر تا قبول کنه سیگار نکشه سپاس بای

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی بود به منم بگید 

ترک سیگار فقط اراده میخواد من ندارم واقعا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
به منم‌بگید برای ترک چایی

میتونی اول یه وعده تو حذف کنی 

و بعدش یکم دمنوشی که بوی خوب میده مثل هل یا به لیمو یا گل محمدی کنارش دم کنی و همینطور سرتم یکم شلوغ کنی و بجاش نوشیدنی های دیگه که دوست داری رو جایگزین کن و همینطور هر یه ماه یه وعده تو کم کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
راه حلی بود به منم بگید  ترک سیگار فقط اراده میخواد من ندارم واقعا

انگیزه چی؟؟؟ 

یه انگیزه خوب بگرد برا خودت پیدا کن گلم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

تو رو خدا به منم بگید منم میخوام ترک کنم لطفا اگه کسی راه حلی گفت لطفا منم لایک کنید دوستان 

انگیزه چی؟؟؟  یه انگیزه خوب بگرد برا خودت پیدا کن گلم

هر چی گشتم انگیزه ای قوی تر از بچم پیدا نکردم ولی .... زور اون از اراده و انگیزه من بیشتره کلا سست عنصرم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فایده نداره.تنها چیزی ک نمیشه ترک کرد سیگاره خودتو خستع نکن

چرا اینطوری میگید؟؟؟؟ 

تریاک و مواد دیگه که از سیگار بدترن 

اونا چطور ترک میکنن سیگارم مثل همونا 

چرا اینطوری میگید؟؟؟؟  تریاک و مواد دیگه که از سیگار بدترن  اونا چطور ترک میکنن سیگارم م ...

از من بشنو خودم همع جور زهرمار کشیدم الان ۵سالع پاکم ولی این سگار بد کوفتیع.ترف ۲۵سال ترک کرد الان دوبارع میکشع