سلام خانوما اگه کسی برامون دعای بد نوشته باشه ( اسم و فامیل آدمو بدونه و از راه دور بنویسه) با چه راهکار قرانی میشه باطلش کرد؟ (صرفا راهکار قرانی)
ممنون میشم اگه تجربه مشابه دارین کمکم کنین
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد و قبل خواب ایت الکرسی و چهار قل نماز اول وقت دود کندر و صدای بلند اذان در خانه و دعای امام جواد ...
خیلی خیلی ممنونم از مشارکت و راهنمایی بسیار عالیتون
عذر میخوام میشه یه پیام تو خصوصی بفرستین من هر چی می زنم رو دوستان من ، دوستان رو نمایش نمیده