2777
2789
عنوان

رنگ مو (شرابی)کمک

276 بازدید | 24 پست

شش ماه پیش شرابی گذاشتم اونم تیره شد خوب درنیومد الان ارایشگر میگه نه مش نه رنگ نمیگیره بگیره هم بد رنگ در میاد چیکا کنم .رنگ دیگه نمیگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برو دکلره کنن برات پیش کسی که کارش خوب باشه نسوزونه موهاتو 

بعد یه رنگی بزن که خودش قرمزی داشته باشه بد نشه یه چی مثل مسی مثلا البته من آرایشگر نیستم نمیدونم مسی در میاد یا نه

یا صبر کن بلند شه کم کم از پایینش کوتاه کن تا این شرابی در شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشکی کن

مشکی هم همینه بعدا بخواد دوباره رنگ کنه به مشکل میخوره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه مگر اینکه ریموو کنی که اونم هم موهات اسیب میبینه هم هزینش بالاس 

هم ممکنه بعدا مو آسیب ببینه و دیگه رنگ نگیره 

منی ک موهام مشکی هست وتا حالا رنگ نکردم رنگ فندقی هفت وشکلاتی هفت با واریانس ابی چی میشه؟؟

همون شکلاتی میشه دیگه ولی داخلش واریاسیون نزن 

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
مشکی هم همینه بعدا بخواد دوباره رنگ کنه به مشکل میخوره 

اره ولی لااقل تو این مدت خوبه

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن