2777
2789
عنوان

موخوره چروک یا موخوره نازک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 32 پست
عزیزم می‌دونم تاپیک یه خورده قدیمیه ولی واسه موخوره چروک درمان پیدا نکردید

سلام عزیرم ن متاسفااانه 😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

منم چندین ساله مشکل ریزش مو دارم و رفتم دکتر..یه مقدار خیلی جزیی ریزش بهتر شد ولی از اون موقع درگیر موخوره چروک شدم و جالبه که تا الان پیش خیلی از دکتر های معروف و غیر معروف مو رفتم و اکثرا اصلا نمیدونن این نوع موخوره چیه.اونقدر دکتر رفتم که تقریبا میتونم بگم اکثر دارو و درمان ها رو میشناسم و واسه کساییکه درگیر هستن مخصوصا تو مراحل اولیه هستن چند تا پیشنهاد دارم.اول اینکه اگه دچار ریزش مو شدید هر محلولی که بهتون میدن رو نزنید و خیلی تحقیق کنید. .اول علل اصلی رو با آزمایش های مختلف پیدا کنید و پیش پزشکی که تا پاتون رو تو مطبش میذارید یه نسخه مینویسه نرید.در کنارش از تغذیه و ورزش سالم و ویتامین ها و روغن ها و گیاه های طبیعی استفاده کنید.اگه مثل من موهای خشکی دارین خیلی مهمه که مراقبت های بیشتری کنید .سشوار نکشید.موهاتون رو حتی الامکان نبندین .این موخوره به کوتاهی مو ربطی نداره اما چون موها حساس و شکننده تر میشن هر دو ماه یکبار یه مقدار از پایین موها رو کوتاه کنین. تو روتین هر روز یا یک روز درمیان حتما کف سر.ساقه و نوک موهاتون رو هرکدوم رو باید با روغن یا محصولات طبیعی مناسب رسیدگی کنید.موها رو باشونه چوبی شونه بزنید و حواس تون باشه که اگه گره ها باز نمیشن از روغن یا ماسک مو کمک بگیرین و موها رو نکشید و مهم ترین نکته بنظرم اینه که درمان ریزش مو و موخوره چروک ممکنه خیلی زمانبر باشه و وسط راه خسته بشین و درمان رو رها کنین یا شروع کنید موهاتون رو بکنید ولی خیلی مهمه که از استرس دوری کنی و باور کنی که نتیجه میگیری دوست من.

امیدوارم نکاتی که گفتم به درد بخوره و حال موهاتون و دل خودتون خوب خوب باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.