2777
2789
عنوان

موخوره چروک یا موخوره نازک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 32 پست
انقدر موهام قشنگه بخدا کلی کوتاه کردم الان تا شونه ست بدی این موخوره اینه از ریشه در میاد شم ...

دقیقااااا بدیش همینه که از ریشه تا پایین حالت مو عوض میشه و من هم موهام فره خیلی اینا توش تو ذوق میزنه چون اصلا حالت نمیگیره

بله منم تنبلی دارم، اما چون لاغرم و پریودم منظمه دکترم گفت اصلا جای نگرانی نیست و تا زمانی که پریودت اکیه لازم نیست دارویی مصرف کنی

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭 اخرش ما باید کچل کنیم تا راحت بشیم  بعد ۱ سال با اون همه مواظبت دیروز یدونه دیدم کندمش 🥺😂 ...

خییییلی تنبلی نامرده خیلیاااااا

یه دونه عیبی نداره طبیعیه 

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
دقیقااااا بدیش همینه که از ریشه تا پایین حالت مو عوض میشه و من هم موهام فره خیلی اینا توش تو ذوق میز ...

من اول درگیر ریزش بودم الان درگیر این 

ریزش اوکی شد رفتم خیر سرم ازمایش دادم تا خواستم برم پیش دکتر ریزش خووووب شد الان ازمایش مونده رو دستم باید برم پیش دکترم ب بهونه این موخوره

۸ماه درگیر ریزش بودم

خیلی بده ولی خب من تنبلی ندارم اخه  😭💔 من پدرم دراومد تا یکم بلند شدن : /discussion/topic/11385677/%d9%85%d9%88%d8%ae%d9%88%d8%b1%d9%87-%da%86%d8%b1%d9%88%da%a9-%db%8c%d8%a7-%d9%85%d9%88%d8%ae%d9%88%d8%b1%d9%87-%d9%86%d8%a7%d8%b2%da%a9-%d8%b4%d8%af%d9%87?postId=297228146 : /discussion/topic/11385677/%d9%85%d9%88%d8%ae%d9%88%d8%b1%d9%87-%da%86%d8%b1%d9%88%da%a9-%db%8c%d8%a7-%d9%85%d9%88%d8%ae%d9%88%d8%b1%d9%87-%d9%86%d8%a7%d8%b2%da%a9-%d8%b4%d8%af%d9%87?postId=297228146

ناراحت نباش کمه واس تو یه تار یا چن تا دونه عادیه

اونم بخاطر تغییرات هورمونه غذامونم سالم نیست اخه

من اول درگیر ریزش بودم الان درگیر این  ریزش اوکی شد رفتم خیر سرم ازمایش دادم تا خواستم برم پیش ...

میتونم بپرسم ریزش موهاتون چطوری برطرف شد و برای رویش مجدد کار خاصی هست که انجام بدین؟

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
میتونم بپرسم ریزش موهاتون چطوری برطرف شد و برای رویش مجدد کار خاصی هست که انجام بدین؟

بعله عزیزم چرا ک ن 

من این درمانو هر کی مشکل ریزش داشته گفتم 

رزماری خشکو بردار اگه خشکه دو تا مشت اگه تره ۵ تا شاخه 

بنداز تو آب جوشیده مقداری آبم ۳ لیوان بزار بیست دیقه بجوشه بعد بزار دوساعت خنک بشه خنک ک شد بریز داخل یه ظرف اسپری

دوساعت مونده بری حموم اسپری کت ب کف سرت ۱۰دیقه کف سرتو ماساژ بده

بعد برو باورش 

در هفته سه بار انجامش بده یا هر موقع ک میری حموم 

اگه ریزش زیاده از حموم میای بیرون موهات نم داره رزماری رو اسپری کن رو موهات بعد خشک کن

اسپری رزماری رو واس اینکه خراب نشه میتونی تو یخچال نگه داری کنی 

معجزشو بعد ببین خب 

رزماری خشکو میتونی از عطاری ترشو میتونی از پارک بچینی یا سبزی فروشا بخری

بعله عزیزم چرا ک ن  من این درمانو هر کی مشکل ریزش داشته گفتم  رزماری خشکو بردار اگ ...

مرسی عزیزدلللللمممم