2777
2789
عنوان

موخوره چروک یا موخوره نازک شده

1366 بازدید | 32 پست

بچه ها کسی داشته چنین موخوره ای؟؟

درمان شده؟؟؟؟

اونایی ک تنبلی تخمدان دارن این موخوره هارو دارن تو موهاشون

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹

تورو خدااا دیگه تنبلی تخمدان چه ربطی به موخوره داره

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

من موخوره دوشاخ دارم نوک موهام بدم میاد 

موهام ک میبافم میزنع بیرون  

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدااا دیگه تنبلی تخمدان چه ربطی به موخوره داره

سرچ کنی ربطشو متوجه میشی 

چون این دونوع موخوره مربوط میشه ب تنبلی 

اونیه داره میفهمه من چیمیگم

من موخوره دوشاخ دارم نوک موهام بدم میاد  موهام ک میبافم میزنع بیرون  

اون باز بهتر از این دونوع

این دو نوع از ریشه در میاد

🥲🥲

سرچ کنی ربطشو متوجه میشی  چون این دونوع موخوره مربوط میشه ب تنبلی  اونیه داره میفهمه ...

موخوره چروک نازک کودومه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

والا من داشتم و هنوزم دارم

خیلی هم دنبال درمانش بودم دکتر هم رفتم براش چندبار، اما چیز خاصی هم از دکتر دستگیرم نشد

الان بعد از دو سال خیلی خیلی بهتر شده اما هنوز چندتا تار این مدلی تو موهام همچنان هست

کار خاصی هم نکردم فقط رنگ مو و اتو و سشوار رو گذاشتم کنار و از ماسک مو بعد از حمام استفاده میکنم

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

واقعااااا 

توروخدااا جدی میگی ؟؟ 

من پارسال مو خوره زدم پسرونه زدم الان تا سر شونه هامن ولی باز حس میکنم موخوره دارم میزنممم یعنی ممکنه بخاطر تنبلی باسه اخه من مجردم بعد علائمی از تنبلی تخمدان هم ندارممم 

ولی همش سریع موخوره میزنن موااممم 😭😭💔

سرچ کنی ربطشو متوجه میشی  چون این دونوع موخوره مربوط میشه ب تنبلی  اونیه داره میفهمه ...

اخه خب منم دارم ولی تنبلی تخمدان ندارم

همه چیم منظمه پریودم 

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
اون باز بهتر از این دونوع این دو نوع از ریشه در میاد 🥲🥲

اهاا نه نه منم دوشاخ میشه موهام

تک و توک شاید داشته باشم

والا من داشتم و هنوزم دارم خیلی هم دنبال درمانش بودم دکتر هم رفتم براش چندبار، اما چیز خاصی هم از د ...

انقدر موهام قشنگه بخدا کلی کوتاه کردم الان تا شونه ست

بدی این موخوره اینه از ریشه در میاد

شما تنبلی داری؟؟؟

اخه خب منم دارم ولی تنبلی تخمدان ندارم همه چیم منظمه پریودم 

اره دیگه اونایی ک تنبلی دارن خیلیا اینو مشکلو دارن

یکی ریزش یکی این دونوع موخوره

واقعااااا  توروخدااا جدی میگی ؟؟  من پارسال مو خوره زدم پسرونه زدم الان تا سر شونه هامن ...

منظورم موخوره چروکه ن هر موخوره ای فداتشم