2777
2789

به نظر خودم حق طلاق وحضانت حتما باید داخل یه مهریه منطقی باشه سکه هم زیر ۵۰۰ ....نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق حضانت و حق تحصیل و کار و چمدونم نصف اموال.

سکه هم ۵۰،۶۰تا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

سکه۱۱۰. خونه ۳ دونگ. سفر حج. اینه شمعدان. گل رز هلندی یا هر جی ب تعداد سال تولد.

ب نظرم منطقی هس این

الان دیگ مردا از خداشونه زنه کار کنه خیالت تخت ....نیاز ب حق کار اینا نیس😂

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

بنظر من مهریه زیاد مهم نیست درحدی که فقط باعث نشه طبق عرف جامعه خانواده داماد فکر کنم دختر بی ارزش هست! این فکر درست نیستا ارزش به مهریه نیست ولی عرف اشتباه جامعه هست 

چون بنظرم اولا اصلا نباید به طلاق فکر کرد دوماه که بعد طلاق به شخصه معتقدم پول مهریه و جدایی و اینا به دل آدم نمیچسبه هرچند حق هست 

سکه۱۱۰. خونه ۳ دونگ. سفر حج. اینه شمعدان. گل رز هلندی یا هر جی ب تعداد سال تولد. ب نظرم منطقی هس ای ...

با احترام هم با تاریخ تولد هم با شاخه گلو این چیزا کاملا مخالفم به نظرم مسخره بازیه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40