سلام شما تو سیکل پانکچر مصرف میکردید ؟؟ چند واحد مصرف میکردید ؟؟ میخواستم ببینم هر قلمش برای چند بار استفاده هست یعنی چند واحد هست ؟؟؟ تأثیر داشت براتون ؟؟؟ مشکلتون چی بود که بهتون هورمون رشد دادن ؟؟؟ ببخشید خیلی سؤال پرسیدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام شما تو سیکل پانکچر مصرف میکردید ؟؟ چند واحد مصرف میکردید ؟؟ میخواستم ببینم هر قلمش برای چند بار ...
به من از اینا نداد به هرکی با توجه به مشکلش آمپول میدن دوز بندی آمپول هرکس متفاوته میری سونوگرافی واژینال با توجه به فولیکولات آمپول میدن به من سینال اف و سینروکس داد مشکلت چیه ؟
به من از اینا نداد به هرکی با توجه به مشکلش آمپول میدن دوز بندی آمپول هرکس متفاوته میری سونوگرافی وا ...
برای من چون اسفند ماه که پانکچر شدم دارو جواب نداده بود دکترم گفت یه هفته جلوتر از پریودیت این آمپول رو بزن هر روز ۴۰ واحد سوال اصلیم این قلم برای چند بار استفاده میشه