2777
2789
بفرمایید

سلام شما تو سیکل پانکچر مصرف میکردید ؟؟ چند واحد مصرف میکردید ؟؟ میخواستم ببینم هر قلمش برای چند بار استفاده هست یعنی چند‌ واحد هست ؟؟؟ تأثیر داشت براتون ؟؟؟ مشکلتون چی بود که بهتون هورمون رشد دادن ؟؟؟ ببخشید خیلی سؤال پرسیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما تو سیکل پانکچر مصرف میکردید ؟؟ چند واحد مصرف میکردید ؟؟ میخواستم ببینم هر قلمش برای چند بار ...

به من از اینا نداد به هرکی با توجه به مشکلش آمپول میدن دوز بندی آمپول هرکس متفاوته میری سونوگرافی واژینال با توجه به فولیکولات آمپول میدن به من سینال اف و سینروکس داد مشکلت چیه ؟

به من از اینا نداد به هرکی با توجه به مشکلش آمپول میدن دوز بندی آمپول هرکس متفاوته میری سونوگرافی وا ...

برای من چون اسفند ماه که پانکچر شدم دارو جواب نداده بود دکترم گفت یه هفته جلوتر از پریودیت این آمپول رو بزن هر روز ۴۰ واحد سوال اصلیم این قلم برای چند بار استفاده میشه 

برای من چون اسفند ماه که پانکچر شدم دارو جواب نداده بود دکترم گفت یه هفته جلوتر از پریودیت این آمپول ...

این آمپول رشد قد میدن یه جور هورمون رشده.بهت دستور دارویی نداد چند بار مصرف کنی به من گفت سینال ۵ روز روزی ۲۴ واحد خودشون باید میگفتن 

این آمپول رشد قد میدن یه جور هورمون رشده.بهت دستور دارویی نداد چند بار مصرف کنی به من گفت سینال ۵ رو ...

گفتن بهم گلم دوز من انگار بیشتر از شماس براتون تأثیر داشت 

گفتن بهم گلم دوز من انگار بیشتر از شماس براتون تأثیر داشت 

اره مال شما بیشتره چون این آمپول رو ندیدم تو سیکل ای وی اف بدن.بیشتر اونایی که مشکل رشد قد دارن روی هورموناشون اثر بزاره بهشون میدن قدشون بلند بشه 

اره مال شما بیشتره چون این آمپول رو ندیدم تو سیکل ای وی اف بدن.بیشتر اونایی که مشکل رشد قد دارن روی ...

نه الان برای کسانی که تو سیکل ای وی اف هستن میدن هم تخمک‌ هم ضخامت  آندومتر 

خب دیگه روی هورمونات اثر میزاره ۱۸ روزشو بزن چرا دفعه قبلی روت اثر نداشت عجیبه

اولین باره بهم هورمون رشد میدن دفعه پیش پرگوریس دادن که کلا دو تا تخمک شد دیر بردنم واسه پانکچر آزاد شده بودن