2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه گور به گور شده اش

کت و شلوار پوشیدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اوففف مانتو های مجلسی پرنسیی خیلی شیک فقط حواست باشه اگه لباس جاریت هم مانتو عادیه تو مانتو پرنسیی ب ...

خودمم بیشتر مانتو مجلسی رنگ روشن دوس دارم با شلوار و شال و کیف و کفش کرم 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
مگه باردار میستی؟ خب لباس راحت بپوش چین دار  بعدم جاری دار شدن چه حسی داره؟😆😆😆😆

نه بابا دخترم دوسالشه

مگه باردار میستی؟ خب لباس راحت بپوش چین دار  بعدم جاری دار شدن چه حسی داره؟😆😆😆😆

جاری دارم چندتا🤣🤣🤣دوری دوستی 

خودمم بیشتر مانتو مجلسی رنگ روشن دوس دارم با شلوار و شال و کیف و کفش کرم 

اره کفش قاب بلند موهاتو برو فر کن اگه بلنده یه رنگ لایت بزار اوفف ارایشگاه برو آرایشتان سنگین نباشه فقط مژه رو بزار بزار تو عکسا قشنگ بیفته چشمات 

عه خب پس  اره پس بپوش همون کت و شلوار محلسی هم شیکه هم پوشیده هم راحت

من یکم تپلم رنگ روشن دوس دارم ولی فکر کنم چاق نشون بده😢😢😢

نظر شخصی من اینه

مانتو شلوار  واقعن برای مراسم مجلسی اونم عروسی اصلن قشنگ نیست یعنی فکر میکنم در شان نیست

هر جا لباس مخصوص داره

کت و شلوار باز بهتره قطعا

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

من یکم تپلم رنگ روشن دوس دارم ولی فکر کنم چاق نشون بده😢😢😢

اره عزیز رنگ روشن چاق تر نشون میده 

رنگ مشکی با زیر کتی سفید یا صورتی بگیر 

رنگ زرشکی بگیر 

رنگ آبی کاربنی بگیر اینا چاق نشون نمیدن

خدایا خودت پشت و پناهم باش